Статті Коментарі

Білозерська INFO » Статті » Амінко, ти молодець!

Амінко, ти молодець!

Захоплююсь Аміною Окуєвою. Який же вона молодець! Захистила себе і чоловіка. Сподіваюся, з Адамом нічого страшного і він швидко одужає.
Амінко, я в тобі ніколи не сумнівалася. Але сказати зараз хочу не про це.

Хочу цим прикладом раз і назавжди заткнути роти усім противникам легалізації короткостволів.

Хто ще не знає, що сталося: якийсь путінський найманець під виглядом французського журналіста попросив подружжя Адама Осмаєва і Аміну Окуєву про інтерв’ю. Коли вони зустрілися, кілер вистрелив в Адама з пістолета, Адам був поранений. Після цього Аміна зі свого нагородного ПМ застрелила кілера.

Друзі й недрузі, якби у неї не було легального короткостволу, і вона, і її чоловік були б зараз мертві. А кілера б не знайшли, як не знайшли, приміром, вбивцю журналіста Павла Шеремета.
А якби Аміна мала нелегальну зброю, вона вчинила б так само, але її б за це посадили.

А так Амінка жива і здорова, вона героїня, як і має бути, її чоловік одужає, як і має бути, а путінський найманець труп, як і має бути.
UPD. Виявляється, ще живий. Це ще краще. Сподіваюся, виживе і все розкаже.

І тільки посмійте мені заперечити, що не у всіх громадян є підстави боятися замаху. У кого немає підстав, ті не куплять собі ПМ. Усе добровільно. А в таких, як Аміна, Адам і купа інших моїх знайомих повинні бути всі шанси вижити.

Filed under: Статті



One Response to "Амінко, ти молодець!"

  1. Ну, так би зразу і посадили, за оборону лівим стволом. Шо за песимізм? Взагалі, очманіти можна, скількох людей цікавить найперше не те, чи вдалося відбитися і вижити об’єкту нападу, а чи був пістолет зареєстрований? Ладно ще був би один такий людожер – мусарік, але ж ціле шобло! Вони готові звинувачувати Аміну за неправильне носіння, за набій у стволі, за те, що не зробила попереджувальний постріл вгору, і навіть – що вона надто швидко стріляла!
    ——————————-
    Насправді їм муляє залізний факт успішної самооборони з пістолетом. Вони готові на все, щоб цей факт знівелювати. Засудити Аміну за неправильну стрільбу, вкинути сумніви, що вона перша почала стріляти, проголосити кіллера – несправжнім, лохом – тєрпілою. Таким чином, якщо просумувати онолітєгов, то якби кіллер зробив свою справу – був би справжній, все було би добре, за правилами, і онолітєгі були би задоволені. Оце іхня справжня ціна.
    ——————————-
    Мені сподобалась щира, інтуїтивна реакція Карасьова, :”Треба позабирати всю зброю, бо стрілятимуть при переділі землі!”. Трохи несподівано, але ж як щиро!

Залишити відповідь

*

Статті