Статті Коментарі

Білозерська INFO » Повідомлення » Заява з приводу припинення членства в НМПУ

Заява з приводу припинення членства в НМПУ

Я, Білозерська Олена Леонідівна, припиняю своє членство у Незалежній медіа-профспілці України – на знак протесту проти усунення з посади голови НМПУ Юрія Луканова, формальним приводом до якого стало абсурдне звинувачення у корупції – в розмірі аж цілих 6 тис.грн. Ці гроші, як стверджує пан Луканов, були помилково нараховані йому бухгалтерією і були повернуті ним одразу після того, як з’ясувалася помилка.
Я зараз на фронті і не маю жодної можливості, та й бажання розбиратися у фінансових документах профспілки та інтригах всередині її комітету. Але я не перший рік знаю Юрія Луканова – ну, не стане він такого робити. І взагалі – розумна, розважлива людина, що належить до кіл, де все одразу стає відомим широкому загалу і де у кожного повно недоброзичливців, не стане бруднитися через такі мізерні гроші.

Вважаю, що рішення усунути з посади Юрія Луканова було насправді продиктоване якимись іншими мотивами, які нам залишаються невідомі – отже, це, як мінімум, непрозоре рішення.
Починаючи з середини 2014 року, моє членство в НМПУ було фактично призупинене в зв’язку з тим, що я тимчасово не виконую обов’язки журналіста. Від сьогодні, 5.06.2016, я повністю і остаточно залишаю лави Незалежної медіапрофспілки України.

Filed under: Повідомлення



Залишити відповідь

*

Статті