Статті Коментарі

Білозерська INFO » Статті » Обмежена у правах

Обмежена у правах


Подруга Ефка, мамина собака і бойовий побратим в одній особі, нудьгує, припнута ланцюгом.
Ми звикли всюди ходити вільно зі своєю двоногою камуфльованою зграєю. Ми тяжко переносимо несвободу – плачемо, виємо, кидаємось до всіх, хто йде повз.

За що ж нам таке нещастя? А за те, що ми дуже гарні мисливиці. Запросто ловлячи куріпок і фазанів, ми, на жаль, абсолютно не відрізняємо їх від свійських курей. Приносимо час від часу то крило, то лапку… Ефка-Куряча Смерть.

Мама вже пару разів ходила до місцевих перепрошувати і платила за курей. Але довго це тривати не може, бо у селі собак за таке вбивають.
І сидить нещасна мамина Ефка на ланцюгу задля її власної безпеки. Бігає вільно тільки тоді, коли кури вже спати лягають. І всі її жаліють, і думають, що в мами зовсім немає ні душі, ні серця…

Подивишся на неї і думаєш: якби деяких людей, у яких IQ трохи нижче Ефчиного, отак своєчасно обмежили в правах і не дали їм шматки держави красти, вони зараз були б живі…

Filed under: Статті



2 коментарі "Обмежена у правах"

  1. От тільки не треба курей зображувати невинними жертвами. Це винятково дурна, шкодна порода. За ними стільки знищених грядок, квітників, покльованої розсади, підкопаних парканів, зіпсованих помідорів, що ставлення до них цілком однозначне. Вони, правда, не полюють на собак, але коли, здолавши паркан, знищують сусідську городину, то краще вже їх з’їв би собака, чесне слово.
    ——————————–
    Я не вірю, що собака не відрізняє куріпку від фазана чи курки. Різний вигляд, розмір, запах. Придурятися може, але розуміє все. І зловити може без усякої шкоди, і віддати хазяїну. Колись ловили винятково шкодну курку, то наш собака довго критично спостерігав безуспішну біганину, аж потім один раз плигнув, і курка була точно посередині придавлена до землі лапою. Що, загалом, виглядало, як скромна демонстрація інтелектуальної, організаційної і фізичної переваги.
    ——————————-
    Може, якось треба було навчити, що фазана – можна, а курку – не треба. Іншого способу не існує.

  2. Может кинологи подскажут, как горю помочь? Эфка ж молодая еще, по идее должна быстро учиться.

    P.S вот если бы в свое время на майдане приложили рылом об асфальт кое-каких людей, у которых IQ как у моего тапочка, и не позволили б им занять депутатские кресла, то никто б из вашей обожаемой “державы” никуда б не дернулся. Так что вы там сами профтыкали, потому что вся эта хрень рядом с вами тусила.

Залишити відповідь

*

Статті