Статті Коментарі

Білозерська INFO » Повідомлення » “Елка” – нова повість Юрія Нестеренка

“Елка” – нова повість Юрія Нестеренка

До уваги любителів якісної сучасної літератури, в тому числі книговидавців.
Нещодавно мені написав Юрій Нестеренко. Хто не знає – це американський поет і письменник, політемігрант із Росії, симпатик України, відомий яскравою антиросійською творчістю. Багато хто знає вірш, який став його візитною карткою – “Держава” (відомий за рядком “И алели над нами флаги…”). Хто не читав – ось:
https://yun.complife.info/verses/nostalgi.htm
(читати обов’язково до кінця!).

Юрій Нестеренко щойно закінчив повість про війну. Війна нібито умовна, місце дії ніде не називається, але за духом і багатьма реаліями це російсько-українська війна. Він запросив мене у консультанти з військових питань, я допомогла, чим змогла. Отже, повість закінчена, з безкоштовним фрагментом можна ознайомитись тут:
http://yun.complife.info/elka.html
Це пригодницький твір, головні герої якого – офіцер і місцева дівчина, які втекли з полону бойовиків і пробираються через ворожу територію до своїх. Хто вони такі і чим усе закінчиться, ви не здогадаєтесь до самого кінця.

Отже, рекомендую твір і принагідно шукаю видавців для цього й інших творів автора, дуже близьких нам за духом (де йому й видаватися, як не в Україні?). Єдина перешкода – російська мова творів, але вона легко долається. Якісний переклад українською могла б зробити навіть особисто я.
Читайте повість, з пропозиціями виходьте на автора: etsenberg(собака)gmail.com. (Тільки нормально сформулюйте тему листа – наприклад, “Про видання ваших книг”, інакше лист може потрапити у спам).
Для видавців – на цій сторінці анотації творів автора:
http://yun.complife.info/annot.txt

Репост вітається.

Filed under: Повідомлення



Залишити відповідь

*

Статті