Статті Коментарі

Білозерська INFO » Статті » Бабченко вибаченнями не відбудеться

Бабченко вибаченнями не відбудеться

“Воскресіння” Аркадія Бабченка – урок всім нашим зрадофілам. Все у нас не настільки погано. Тобто – таки погано, але не настільки, як їм здається.
Який-небудь колишній “АТО”шник, про якого було відомо, що він у скрутному матеріальному становищі, отримавши пропозицію за 30 тисяч доларів убити Бабченка, не вбив Бабченка, не заліг на дно і не втік з переляку на заробітки (тоді знайшли б іншого виконавця), а нормально так взяв завдаток і пішов пряменько до СБУ. Так що найперша подяка за збережене життя Аркадія саме йому.

А вже далі СБУ таки спрацювала професійно. Класично спрацювали – скоріше за все, після повідомлень про смерть Бабченка виконавець замаху прийшов до посередника за рештою суми і того взяли. Класика. Але щоб працювати навіть за такими класичними примітивними схемами – треба працювати, а не просиджувати штани. Схоже, навчаються потроху. Не дали російським спецслужбам знищити шосту чи сьому за ліком жертву. І, що не менш важливо, не дали цього разу втекти посереднику. Тепер він гарно заспіває на допитах. Казатиме, мабуть, що він простий кримінальник, і що такий самий простий, тільки з Росії, запропонував йому заробіток, а більше він нічого не знає… Якщо так казатиме – це дуже добре: значить, це не політика, а звичайний кримінал – тобто, ніякого обміну. Дати йому років 20, і хай сидить.

А якщо він схоче бути не простим кримінальником, а луб’янським суперагентом – хай тоді це доводить. Хай здає когось на самій Луб’янці, причому з доказами, причому з незаперечними. До речі, і після цього його не варто обмінювати. Бо, може, він усе набрехав, а сам таки простий кримінальник? Хай спершу за його наводкою затримають якогось полковника з Луб’янки, а тоді вже цього міняють.

А що стосується самого Бабченка – вибаченнями перед тими, що переживали через його “смерть”, йому не відбутися. Він тепер просто зобов’язаний, по-перше, прожити 100 років, по-друге, нанести максимальних збитків окупантам. Стільки галасу і ціла спецоперція через нього одного – хай відпрацьовує 🙂

Filed under: Статті



Залишити відповідь

*

Статті