Статті Коментарі

Білозерська INFO » Статті » З приводу “хресної ходи” УПЦ МП

З приводу “хресної ходи” УПЦ МП

Справді, багато років перед війною антиукраїнська наволоч, включно з бойовиками, включно із завезеними з Росії, гніздувалася по храмах московського патріархату – найпотужнішого і, головне, найкраще захищеного (бо прикрився релігією) агенту впливу Росії в Україні.

Але сьогодні я зовсім не певна, що метою ходи є завезення у Київ бойовиків і зброї для якихось силових акцій (хіба що планується варіант наметового містечка, про що нижче). Є значно простіші, не такі публічні методи, як це зробити. Блокпости існують, щоб ловити лохів. Не лохи, а особливо щасливі володарі газорублів, давно вже завезли у Київ усе, що їм потрібно.

Я не думаю також, що вони зайдуть у Київ і буде побоїще. Звичайно, Путін спить і бачить показати по всіх каналах, як п’ятеро хлопців, обмальованих свастиками, топчуть ногами бабульку з іконою. Це звичайні “гойдалки”, розгойдування сттуації, ми з вами не вчора народилися і знаємо, як це робиться.

Але в української влади є досвід проведення гей-параду: наженуть ментів і Нацгвардію (недарма ж левова частка найновішої техніки і спорядження два роки війни йшла не на фронт, а тиловикам) і візьмуть п…сів під надійну охорону, як перед тим брали геїв.

Тому справжня мета (і справжня шкода) цієї ходи – вона макне Україну і українців у лайно. Покаже, що після двох років війни у нашому суспільстві є місце тим, хто її уможливив, більше того – що вони не тихо по норах сидять – я не я і хата не моя – а ходять тисячними натовпами по нашій столиці.

А наша влада заради гарних стосунків з Росією, де має бізнес, і з Заходом, чиї транші розкрадає, цілком може на це піти. Мовляв, ми не прості крадії, а ще й демократи, у нас повна свобода віросповідань. Тоді як ця хода з вірою, релігією, інакомисленням і, тим більше, з прагненням миру не має нічого спільного. (Хочете миру – ідіть з іконами і колорадськими стрічками на Донецьк, умовте бойовиків скласти зброю – і буде вам мир).

Вони – ВАТА, тепле і м’яке живильне середовище для інфекції. Не вони організували війну, але вони її уможливили.
Бабульки, які віджимали перші старенькі бехи у переляканих українських соддатиків, не даючи їм безкровно, коли це ще було можливо, відновити територіальну цілісність України – усі вони завзяті учасниці заходів московського патріархату, і сами вони створюють ворогам України глибину рядів і є їхнім живим щитом.

Знаєте, що вата реально може зараз зробити? Розбити у Києві наметове містечко. Десь біля Лаври. Ось туди вже можна легко завозити бойовиків і зброю. А по периметру бабульки з іконами.

Коли десь є інфекційний хворий, люди, що доглядають за ним, вдягають маски, регулярно миють руки і провітрюють приміщення, поки хворий не одужає. А хворому дають антибіотики. Нам же пропонується примирення із заразою.

Чому в Нюрнберзі засудили гітлерівців? В першу чергу, звичайно, тому, що вони програли війну. Але в другу чергу – тому, що їхня діяльність призвела до масових жертв.

Нинішня війна триває вже більше двох років і забрала тисячі життів. Протягом останніх днів щодня гине в середньому по три людини, і це тільки з нашого боку. Вчора у мене біля вуха тричі пройшла черга з ДШК. Пишу про цю об’єктивну, порівняно з тим, що пережили інші, дрібницю лише тому, що це було вчора і саме зі мною.

Ми, бляха, ще не зайшли в Донецьк, а вони по Києву ходити хочуть??

Коротше, як розв’язати проблему ватної ходи?
Пропонований багатьма патріотами варіант вийти на масову мирну акцію і заблокувати ваті вхід у Київ розглядаю як запасний і менш бажаний. Бо тут Україна, крихітки. Літо – це городно-відпусковий сезон, і до осені кількість людей, за яку було б не соромно, навряд чи вдасться зібрати.

Найкращий варіант – пересування вати має обмежити влада. Під нашим тиском, звичайно, бо без нас вона фіг що зробить. Обмежити під будь-яким приводом – надуманим, брехливим, цинічним. Можна, наприклад, повчитися у наших ворогів: головний санітарний лікар має оголосити яку-небудь дуже небезпечну, смертельну для ватних життів епідемію. Можна і сказати чесніше: задля недопущення ескалації напруги у суспільстві, чи щось подібне.

І взагалі, панове чиновники, чому це безхитросна я вчу вас, старих пройдисвітів? Давайте, придумайте щось самі. Але швиденько.

Filed under: Статті



2 коментарі "З приводу “хресної ходи” УПЦ МП"

  1. Та може бути і епідемія ящуру. І банальна дизентерія. Справді, чому досі нема? А депутати – риги серед супроводу вже є. І в Києві можуть зробити не просто наметовий табір, а повторити дуже вдалу, ефективну акцію, яка їм вдалася в Одесі, можливо з якимись варіаціями. Розпочати подібне зараз у звичайному обласному місті вже не вдасться, бо такий сценарій потребує розвитку, підтримки мусорів, масовки, а місцеві ЦК, ПС, “Свобода” не дозволять зіграти далі першої мізансцени. І паблісіті недостатнє. А поява в Пультаві чи Херсоні роти московських журналістів з апаратурою одразу спалить контору к чортам. Зовсім інша справа – Київ. Журналістів на місці повно яких хочеш, акаби косплеють Чорного Властєліна і затято оберігають все, що схоже на партнерів. Ну, С-М воно таке загадкове, непередбачуване. За наші гроші, сцукко. Да, і от, поки вони там граються у папу і папу, або маму і маму, колона гундяївців зайде у Київ, поставить наметовий табір і почне організовувати пригоди, технічно, масово. Газ, пожежа, масова бійка, зброя, вибухівка, що завгодно. І акаби не зможуть аж нічого, хіба може попасти під роздачу і поповнити число жертв. Чому? Тому що за противника матимуть вже не свідомих, ідейних, дисциплінованих націоналістів, а нормальних підлих кацапів, готових вбивати 1011 способами. Тому, що дистанція буде вже скорочена до рукопашної. Гундяївці можуть мати в Києві орендовані приміщення, готові запаси розходних матеріалів, як мінімум, у самій Лаврі. Далі я навіть не маю апетиту фантазувати. Одне тільки те, що цю банду пустили через лінію фронту погуляти по наших тилах – вже тягне на премію Дарвіна, для цілої групи генеральствующих додиків, вражених мінським кататонічним синдромом.

  2. Ната :

    Треба владі терміново розгорнути масштабну компанію під гаслом
    «Ми всі хочемо миру, розвертаймося, коли ви самі боїтесь, й ходімо разом на Донецьк, умовляймо бойовиків скласти зброю – і буде нам мир.» і розвернути цю колону на 180 град. Без образ і дуже дружелюбно.

Залишити відповідь

*

Статті