Статті Коментарі

Білозерська INFO » Фото » Фото Романа Ніколаєва

Фото Романа Ніколаєва

15419569_1225390927504060_3726340463907996301_o

«Три роки тому ми взяли участь у подіях, які трапляються раз на життя покоління. Те, що ми не зможемо зараз довершити, довершувати вже не нам. “Буде того зілля нашим дітям дорубать” (с).
Три роки тому ми почали боротьбу за суверенітет України, яка триває і досі. Це з таких речей, які не даруються трьома п’яними президентами, за таке платиться кров’ю всього народу. Ну, не буває інакше. Наївно, як бачу тепер, було думати, що за нас уже заплатили наші попередники. Вони платили, платимо ми, ще й діти наші платити будуть, якщо ми передамо їм наші проблеми.

Зараз ми силою зброї з’ясовуємо, чи буде Україна існувати як сильне суверенна держава або ж вона є невід’ємною частиною Російської імперії. А все інше – від лукавого.

Українські націоналісти, в числі яких і я, – не проти російського народу і навіть не проти Росії. Ми за незалежність України. За незалежність – як від Росії, так і від інших країн, включаючи Євросоюз. Ми вважаємо, що Україна має всі можливості і шанси стати сильною і незалежною державою, яка сама буде вибирати собі союзників, орієнтиром для молодих європейських країн».

Олена Білозерська.
До війни – безпартійний, позаорганізаційний, незалежний журналіст правих поглядів.
З квітня 2014 по грудень 2015 – боєць ДУК “Правий сектор”, з осені 2014 по грудень 2015 – член Проводу “Правого сектора”
З грудня 2016 – представник НР “ДІЯ” і боєць Української Добровольчої Армії під проводом Дмитра Яроша.

«У мого чоловіка це третя війна. У мене – перша. Уже два роки я постійно у військовій формі. На війні треба небагато – в будь-який момент можуть вбити Все необхідне для життя отримую в якості волонтерської допомоги. Скільки таке життя буде продовжуватися – не знаю. Хотілося б, щоб недовго – ми з чоловіком хочемо дітей…».

Автор фото і текстової підбірки про мене – Роман Ніколаєв, офіційний фотограф проекту “Народний Герой України”

Filed under: Фото



Залишити відповідь

*

Статті