Статті Коментарі

Білозерська INFO » Повідомлення » Малеча хвора…

Малеча хвора…

Мої маленькі цуцики, яких чекають господарі у Львові, Дрогобичі, Києві, Одесі та Слов’янську, важко хворі… Симптоми схожі на ентерит.

Перед Новим роком я кілька днів була на завданні, за цей час один цуцик загинув – розірвали якісь звірі, другий захворів і на момент мого повернення був практично при смерті. Новорічна ніч минула в уколах і крапельницях. Я чотири доби боролася за цуценяче життя і сьогодні можу сказати, що криза, схоже, минула – дитя ще дуже слабке і весь час скавчить і плаче, зате вже другий день самостійно їсть (годую і напуваю дуже потрошки щогодини). Але сьогодні захворіли двоє інших. Я не здамся і витягну їх усіх. Колю цефтріаксон, ставлю крапельниці. Моя кімната – лазарет і дитячий садок одночасно, бо вони весь час дуже голосно плачуть. Тепер я вже радію, що нас на свята залишили охороняти базу – поки я не на бойових, у малих є шанс вижити. Але якщо мені доведеться їхати на передок раніше, ніж я їх вилікую і прилаштую, цуценята загинуть. Вони усе розуміють, борються за життя скажено, даються робити болючі уколи, туляться до мене, лижуть руки. Їжі для них, дякувати волонтерам, маю вдосталь.

Як тільки вони одужають, я шукатиму оказію – відправити їх до господарів.

Тому. Прошу відгукнутися тих, хто через деякий час (бо поки що цуценята нетранспортабельні) буде їхати через наші краї (район Маріуполя) у Львів, Дрогобич чи Слов’янськ і може взяти з собою цуценят у коробці. Неприємного запаху не буде – я засиплю наповнювач, їжу для них дам з собою, єдина проблема – скавчатимуть… Є ще варіант у Києві, але це притулок, у притулок після всього пережитого віддавати не хочу, тільки дбайливим господарям.

Допоможіть врятувати малих!

Мій телефон: 0667486613.

Filed under: Повідомлення



One Response to "Малеча хвора…"

  1. nst :

    Дякую тобі за те що дбаєш і про кацапоублюдків і про цих маленьких. Шкода, пізно побачив пост 🙁

Залишити відповідь

*

Статті