Статті Коментарі

Білозерська INFO » Статті » Гіві мінус

Гіві мінус

Найпотужніші держави світу славляться тим, що їхні політики й дипломати, а за потреби і збройні сили, захищають своїх громадян, де б вони не опинилися, а їхні спецслужби дістають ворогів своєї держави, де б вони не були.
Радує, що принаймні за другим пунктом ми починаємо не відставати.

Це так, для своїх. А для чужих, самі знаєте, як воно буває: коли бандюки бабло не поділять, трапляється різне – то бомба у ліфті, то джміль у вікно.

Filed under: Статті



One Response to "Гіві мінус"

  1. З одного боку, Гіві особисто знущався з полонених. З іншого – це трохи так, якби ворог замінив ствол на кулеметі, старий на новий. Тандіт співчуття не висловив, то вже добре. Якщо бити, то по суттєвому і важкозамінному. Якби це був ідеолог, теоретик тероризму, якесь цабе з “інституту Дружби Народів”. Або куратор з ФСБ. Якби його не спалили, а привезли в чувалі до Краматорська, а потім у клітці до Києва, і як мавпу показували на Майдані. Поспитати би їх, про досягнення. І найцікавіше поспитати саме тих, хто починав бузу у 2014 році. Очну ставку їм влаштувати, з Гєпою, Медведчуком, Бойко, Єфремовим, і т.д. Щоб написати правду в підручниках історії, знищити ригів як явище, і справедливо стягнути з Росії репарації за шкоду. Як на мене, то так ми мали би максимальну користь із Гіві, Мотороли, і подібних. Натомість, вони вже нічого не розкажуть, і кремлівський телевізор має в розпорядженні кілька зайвих героїв. Гєпу, Медведчука, Бойко і Єфремова доведеться навіть і не судити, а Росії нарахувати репарації за шкоду екології. Екологія потерпає.

Залишити відповідь

*

Статті