Статті Коментарі

Білозерська INFO » Статті » Тільки антибіотиком

Тільки антибіотиком

Неймовірну, і водночас дуже характерну історію розповіли мені.
Зустрілися в Ізраїлі дві єврейські родини: одна емігрувала з Росії, друга з України. Між собою ці дві сім’ї є родичами. Так ось, ті, що з Росії, не поважають тих, що з України, і називають їх хохлами.

З чого робимо висновок, що “русскій мір” – поняття не етнічне, це щось на кшталт небезпечного вірусу, який треба викорінювати антибіотиками і вакцинами 🙂

Filed under: Статті



One Response to "Тільки антибіотиком"

  1. Звичайно, не етнічне. “Русскій” – це ж не етнос, це національність. Ну, як “американець”, наприклад. Так і росіяни – це нація, складена з етносів мєря, вєспь, марі, угрів, чеченів, бурятів ну і т.д., дуже багатьох включно з українцями.
    А “русскій мір” – це банальна ідеологія російського нацизму російської нації. Тільки якщо наприклад німецькі нацисти цією ідеологією захворіли і потім вилікувались, то тут це неможливо, бо ця ідеологія російського нацизму-шовінізму є основоположною ідеєю навколо якої гуртується нація росіян, бо ця нація утворилась на базі цієї ідеї, ця ідея – основа національної ідентичності росіян. Відтак, є російський нацизм і шовінізм – є росіяни, немає нацизму і шовінізму – закінчились росіяни. Лікування неможливе. Місія нездійсненна.

Залишити відповідь

*

Статті