Статті Коментарі

Білозерська INFO » Статті » Вороненков

Вороненков

У зв’язку з убивством Вороненкова – екс-депутата Держдуми РФ, що втік в Україну – беру назад свою пропозицію щодо російської співачки Самойлової – заборонити їй в’їзд в Україну, а потім указом президента “помилувати” і впустити. Правильно зробили, що не впустили. Не вберегли б – якби вона опинилася на території України, ФСБ убила б і її. Коли маєш справу з інфернальним злом, не можна розумничати і вигадувати тонкі дипломатичні ходи. Інфернальне зло треба нищити. Або ми їх, або вони нас.

Причому ще за кілька днів до убивства Вороненкова російські інформресурси почали робити “вкиди”, що його незабаром уб’є СБУ. Ех, після появи отих “вкидів” його слід було охороняти, як Президента…

Повідомляється, що поранено і затримано кілера, який стріляв у Вороненкова. Цього кілера теж зараз необхідно охороняти, як Президента, і навіть краще. Бо зараз російські спецслужби намагатимуться зробити все, щоб він не заговорив.

Найприкрішим буде, якщо кілер заговорить, і з’ясується, що його наймали через котрогось з місцевих кримінальних авторитетів, і нікого, крім цього авторитета, він не знає. Тоді доведеться якнайшвидше хапати і охороняти авторитета, поки того не грохнули.

Filed under: Статті



One Response to "Вороненков"

  1. Жаль, не можна спитати Кеннеді, чи добре його охороняли? У нас “Вагнер” – Уткін приїжджав додому, і ніщо йому не завадило. Мусорок, що вилазив на трибуну ВР поскаржитись на Парасюка, виявився калірованим сєпарком, і що? Орден від Президента? Це діє система, а не випадок. Колекція дивних смертей від 1991 року вже є така багата, що можна робити статистику. А факт, що колекція безперервно поповнюється, в той час, як колекція посажених винуватців є показово пустою множиною, означає, що череда смертей – то елемент, один із факторів життєдіяльності системи, і система залишається такою ж, як була. Думаю, Сашко Музичко погодився би зі мною. Хлопців, що сидять під артобстрілами без відповіді, теж можна спитати. Вороненков не кращий жодного з них. І також тих іноземних добровольців, що так і не отримали громадянство, а тільки кулі і уламки.
    ————————-
    Як СБУ опікується мистецтвом, співачками зокрема – це просто празнік якийсь-то. Зрозуміло, що така є традиція, іскусствовєди нікуди не ділися. Але, коли Служба, наприклад, “розкриває викрадення депутата”, чи радника, і довго пойот об етом, складається враження, що оперетки забагато. Справа навіть не в кількості, а в тому, що оперетка є суцільною умовністю із обов’язковим хеппі-ендом. Через що має багато єхидних критиків, навіть ненависників. Це навіть не кажучи про те, що країна, на четвертий рік війни, видаючи з бюджету грубі гроші на спецслужби, воліла би бачити в них ентузіастів нуару, бондіани, вестерну, Шерлока Холмса, etc. Безперервна “Маріца”, все ж таки, то сильно на любителя.

Залишити відповідь

*

Статті