Статті Коментарі

Білозерська INFO » Статті » 12,7

12,7

Цю неймовірну історію обов’язково треба було проілюструвати відео, але відика того у мене немає… Але присягаюся, що бачила його на власні очі – в мобілці у одного військовослужбовця.

Передісторія така: в одному підрозділі регулярно готували несмачний обід. Бійці поскаржилися командиру, і той зобов’язав кухаря щодня, коли він готуватиме суп або борщ, знімати увесь процес на смартфон і відсилати командиру, щоб той бачив, чого і скільки кухар кладе в казан.

Ну, робити нічого, кухар знімає, з дня у день, процес приготування їжі. І одного разу зняв таке!.. Це відео я й бачила у мобілці солдата.

Горить багаття, на багатті кипить казан з борщем. Голос кухаря за кадром: “Поки там хлопці воюють, я страждаю цією фігнею” (цитата не дослівна, але суть така). Далі він каже: “Борщ готовий”. Знімає кришку з казана, і тут… просто в казан влітає 12,7. Спалах, вибух і матюки. Поїли борщика, одним словом.

Колись я скаржилася, що не маю камери, що знімала б цілодобово у режимі нон-стоп, без якої просто нереально зафіксувати подібні моменти. Подумалось, що наказ командира щодня знімати таку буденну справу, як варіння борщу, був ніби аналогом цієї камери. Якби кухар не знімав свою роботу щоденно, він не зняв би і цей приліт. Виходить, що нецікавих і непотрібних зйомок просто не існує…

Filed under: Статті



Залишити відповідь

*

Статті