Статті Коментарі

Білозерська INFO » Репортажі » Ефір на “Армія FM”

Ефір на “Армія FM”

Були сьогодні удвох зі Свєтою Ліщинською, однією з трех режисерок фільму “Невидимий батальйон”, яка знімає історію про мене, на військовому радіо “Армія FM”. Говорили про сам фільм, про гендерні питання (проблеми жінок на фронті), про те, як мені воюється, а Світлані знімається, про те, як розвідники побили журналістів, а дівчина-сапер Юля обурилась, коли її назвали прекрасною дамою 🙂

Послухати запис ефіру можна тут:

https://soundcloud.com/armyfm/tochka-dostupu-130617-tema-zhnki-na-vyn

Filed under: Репортажі



6 коментарів "Ефір на “Армія FM”"

  1. Дівчинка так просила, треба було щось розповісти. Як гендер впливає на положення СТП, або як його правильно згорнути, щоб підкласти під голову, коли доводиться спати на землі. Це ж тема з безкінечними варіаціями. Якщо порівняти зі старим інтерв’ю для радіо “Вєсті”, то ця журналістка значно глупіша і безтурботніша. Та, з “Вєстєй” була кадровим, злобним ворогом. До інтерв’ю готувалася, питання провокативні, на грані образи, жодної пафосної дурні про “гендер”. Її стримувало тільки небажання засвітитися, викрити себе. Ця, можливо щиро, хоче бути причетна до справжнього, серйозного, актуального, але в голові – блондинковий фаст-фуд. І на язика їй я би пару прищепок причепив. Хоч професійності від того їй однаково не додасться. Це не журналісти, це всенародне горе. Хоча, можливо, хлопцям саме таку весело слухати.

    1. Олена :

      А я вже й забула, про яке інтерв’ю “Вєстям” йдеться.
      А ця журналістка, до речі – відомий фронтовий кореспондент. Просто її цікавлять гендерні питання. А ми зі Світланою (режисером) обидві не шаримо в тому і не дуже любимо говорити на цю тему.

      1. Не проблема.
        ——————————–
        http://radio.vesti-ukr.com/etherethemes/10734-utro-s-molfar-i-kulinichem-16-nojabrja.html
        ——————————–
        В мережі все зберігається, як у швайцарській банці.

      2. Журналістка може бути 100500 разів відома, але фронтовий кореспондент, спеціально зацікавлений “гендерними питаннями” – то щось таке, як кухар – веган, або балерина з ногами трохи неоднакової довжини. Двічі було сказано про “снайпера”, після чого вона лише зловила кураж. Їй край потрібна екскурсія, бо зараз вона не розуміє, чим грається. Як сказав класик, якщо ви бачите, що людина чогось не розуміє – негайно перевірте, а чого ще вона не розуміє?

  2. І про кашель, окремо. Що собі думає медицина вашого підрозділу?

    1. Олена :

      А до чого тут наша медицина? У нас парамедики тільки. А кашель я вилікую, але на це піде ще кілька тижнів, бо серйозно вляпалася цього разу.

Залишити відповідь

*

Статті