Статті Коментарі

Білозерська INFO » Статті » Щодо можливості повномасштабного вторгнення РФ на територію України

Щодо можливості повномасштабного вторгнення РФ на територію України

Велике накопичення збройних сил Росії біля наших кордонів та в ОРДЛО, під легендою підготовки до військових навчань – справді має місце.

Усе це робиться не з метою “злякати Зеленського” чи “помститися йому за кривду кумові”. Українського президента Путін взагалі ігнорує – приблизно так само, як український президент ігнорує якого-небудь Пушиліна, не вважаючи його дієздатною особою для переговорів. Україна для Путіна – не держава, а російська провінція, що збунтувалася на американські гроші.

Тому, неприховано, без жодної секретності брязкаючи зброєю, Путін намагається тиснути напряму на Байдена. Судячи з реакції американців, успіху він не досягне. Максимум, на що він іще може розраховувати – що Європа тиснутиме на Зеленського, щоб той пустив воду в Крим.

Вважаю, що на фронті слід очікувати на загострення, і навіть не на одне. Але повномасштабного вторгнення не буде.

Втім, остаточно це стане зрозумілим у другій половині травня. Якщо Путін все-таки зважиться на вторгнення, йому потрібно буде доукомплектувати армію. А саме – отримати з учебок новий особовий склад і одночасно пригальмувати демобілізацію особового складу, який вже відслужив строкову. Якщо в травні на Росії не почнеться масова демобілізація строковиків, які вже відслужили – оце й буде означати, що незабаром можливе вторгнення. До цього – розібрали й перевірили снарягу, повикидали з аптечок прострочені медикаменти і поклали свіжі, і далі живемо спокійно.

Filed under: Статті



17 коментарів "Щодо можливості повномасштабного вторгнення РФ на територію України"

  1. Залежить, від того, які завдання, наразі, ставить собі Прутєн, які можливості має, це – в “спокійному” варіанті, і, чи є для нього виправданим, ризик, за умов “нахабного”, силового, агресивного варіанту. Це, якщо структура його оточення, і настрої там – не змінилися раптово.
    ——————————–
    Як, зазвичай, “Прутєн нападав”? Тихенько, крадькома, прикрившись легальністю військової присутності, витративши по валізі доларів на командирів в/ч противника, на організацію “трактористів і комбайнерів”, на агентуру, пропаганду, в т.ч. – на відповідне висвітлення, військову пропаганду у ЗМІ Заходу. Потім – посилаючи вперед найкращі частини десанту і спецназу, для блокування спротиву, захоплення перспективних пунктів подальшої висадки підкріплень. І, що важливо, навіть після всього – уникаючи, як правило, визнання відповідальності, за планово здійснену агресію.
    ——————————–
    Так було в Криму, в Лугандосі, саме такого типу підготовка йшла в Одесі, Харкові, Маріуполі, т.д. Де не вдалася підготовка – там не сталося і жодного продовження. Отже, прутєньські аншлюсні акції планують і ведуть – не військові люди. Виключно КГБшно – ФСБшні диверсійні спецушники. Чому так? Не наше діло, але, можливо, що він, як Пєця, наприклад, сугубо не довіряє нікому, окрім своїх агентурних кадрів. І не вірить, зовсім, у якийсь, інший спосіб дій. Крім того, йому завжди треба мати версію для партнерів по бізнесу, їхніх медій, їхніх політичних противників і прихильників, для красівої історії. Суттєво, НМСД, що військові і спецушники ФСБ – то зовсім різні породи людей, в тому сенсі, що військові завжди обтяжені залишками моралі, традицій, понять про честь, принципи, обов’язок, т.д. Їм це функціонально необхідно, без цього – неможливо усвідомлено ходити на кулемети, багнети противника, гранати, саперні лопатки, невідомо що. Військові мають справу зі збройним спротивом. Тоді, як ФСБшники – норовлять обставити справу так, щоби жодного спротиву, принаймні, помітного для ЗМІ – не було. Воліють “працювати” з ослабленими, непідготовленими, сонними, беззбройними, т.п. І саме цей спосіб дій є близький, притаманний Прутєну. Тобто, психологічно, це – клофелінщики, злодії на довірі, ширмачі.
    ——————————–
    В цьому сенсі, недооцінені є епізоди оборони аеродромів Краматорська, Луганська, Донецька, спротив у Харкові, Одесі, злив кримських аеродромів, запекла оборона Маріуполя, підручними засобами. Ніхто не з’єднав це у єдине ціле, не проаналізував, чому в одних випадках було так, а в других – інакше, і як залежали від того наслідки. Лякали ракетно – бомбовими ударами, а реально діяли банди зрадників, агентури, валізи з доларами. Так воно є і посьогодні, але, ще і сьогодні це – не артикульовано, і зграї різноманітних, найманих за різні гроші, балакунів – розповідають нам із телевізора, як треба поводитись, як правильно сприймати окупацію, пограбунок, вбивства і тортури, і що треба пєрєстать стрєлять і нада дагаварівацца, а інакше – ракетні, бомбові удари, танкова навала, і – все одно буде узький мір. Знову – кримінальне, “Отдай, а то потєряєшь!”. Чому цих рекламістів Прутєна не влаштовують на тимчасове проживання у якихось, оздоровчих таборах? Мені одному це дивно? Може, лантухи з доларами уже знайшли нових власників?
    ——————————–
    Щодо партнерів. І Меркель, і Макрон – мають власні проблеми. Невдовзі – взагалі, караул зміниться. Зараз, будь – який різкий рух Прутєна призведе до того, що вони припинять з ним контакти і відмовлять у підтримці. І це саме тоді, коли постає під сумнів Крим, так зручно вкрадений особисто для себе і своїх, засихає, стає обтяжливий фінансово, неможливий для пояснення всій решта, вєлікой Расії. А міжнародна легітимація крадіжки Криму – то єдиний шанс закріпити його за собою, і облаштувати там лігво, схованку, Ноєв ковчег, під час недалеких уже, розборок у РФ, при переділі влади і власності, з владою пов’язаної. Зрозуміло, що стара, 30 – річної давнини, КГБшна мулька, із “обміном” Криму на Кьонігсберг, вже не прокотить, ні Меркель, ні будь-хто з її наступників, навіть близько не підійдуть до такої, отруйної приманки, і будуть заперечувати, навіть, що будь-коли про подібне чули. І про програми переселення до Криму німецьких пенсіонерів, і про вимоги, негайно відновити електропостачання і водопостачання Криму, і збройове ембарго Україні, і два “Мінськи”, і відмова у ПДЧ, і вот ето вот, всьо….. Якби Прутєн не поперся завойовувати Новороссію, а вдовільнився тим, акуратно вкраденим Кримом….. Меркель, коротше, мала всі можливості, зрозуміти, що зв’язалася з мудаком. Мабуть, ще і шантажував, оприлюдненням домовленостей, а не тільки собакою лякав. Цікаво, його “дрезденське досьє”, на три пальці завтовшки – ще в БНД, чи викупив? Як казав Пєця – “наші європейські партнери…..”))).
    ——————————–
    Отже, Прутєн не має можливості робити різкі рухи. Тим більше – його наступники, вони в цьому ще більш обмежені. Ігноруючи дефіцит ресурсів, Прутєн фарширує Крим і Луганду свіжими колоністами і “громадянами”, наче для нього важлива, насамперед, кількість. Щодо решти України – залякування 28 БТГ, змушування переляканих бубочок до поступок. Ну, і – лантухи з доларами, аякже! Проста перевірка на поліграфі знизила би ефективність ФСБшної праці на 98%, але ж, – лантухи…
    ——————————–
    І ще, очевидно, зіткнення зі збройним спротивом, справжнє силове протистояння, із втратами, невідомістю, “туманом війни”, адреналіновою творчістю бою – то не їхнє, зовсім. Вони того не вміють, і не люблять, а їхня кінопропаганда – грандіозно, і безталанно, бреше. І – ніколи, нізащо не прославлятиме переможну ходу лантухів з доларами.

    1. “И еще, очевидно, столкновения с вооруженным сопротивлением, настоящее силовое противостояние, с потерями, неизвестностью, “туманом войны”, адреналиновой творчеством боя – не их, совсем. Они этого не умеют, и не любят, а их кинопропаганда – грандиозно, и бесталанно, врет. И – никогда, ни за что не прославлять победное шествие мешков с долларами.”

      Дак вы с кем там на донбассе то воюете? Ваша пропаганда орёт о российско-окупационных войсках, а по твоему получается, что и нет там никакой российской армии умеющей воевать только мешками долларов. Получается что у вас гражданская война. Ну дак мы вам это с 14-го говорим, получается , мы всегда были правы.

      1. Я так зрозумів, що ти не в курсі анекдоту про офіціанта, в котрого “сорок копєєк, і сорок, получаєтся – рубль сорок…”, і, як у нього, зрештою, “нє получілось…”.
        ——————————–
        Нащо ти слухаєш нашу пропаганду? Слухай свою. Новини, про чергові “маневри”, Вовочку, про те, як дорого обійдеться непослух “для украінской государствєнності в целом”, т.д. Жиріка послухай, як він воду на Крим просить. Хоче всю випити, а йому – не дають!
        ——————————–
        Ви з 2014-го проти нас воюєте. Абсолютно згідно власної, кацапської, природи, що створює іллюзію, своєрідної, “правоти”. Але, це – тільки специфічна особливість кацапської природи, вбивати, обкрадати і брехати одночасно, насолоджуючись процесом в цілому. І ще, при цьому, веселитися. Для людей, що вивчають предмет – то не є жодна новина.

        1. “Абсолютно согласно собственной, кацапской, природы, создает иллюзию, своеобразной, “правоты”. Но это только …. ”

          Никогда такого не видел у россиян. Ты приписываешь нам то, чего нет в природе. Это твои выдумки, не более того.

          1. Так у природі – і нема. А в кацапів – є. Ти не бачив, бо – сам такий. А я їздив, у відрядження, вже після початку війни, і все було дуже добре видно. Авта з прапорами спецназу, ставлення пересічних, істерики і шаманське камлання в телевізорі, розчарування і злість, через те, що падає курс рубля. Ніхто, жоден не виявляв невдоволення розв’язанням війни, тільки – зменшенням реальної зарплатні. Ніхто не пов’язував ці обставини, причинно – наслідковим зв’язком. Ніхто не говорив про тисячі вбитих, сотні тисяч біженців, сиріт, калік, пограбованих. Трохи, про вновьобрєтьонний Крим, і про те, як це приємно і правильно.
            ——————————–
            Ні слова не було про те, що відбувається в окупованих районах, про грабунки, які чинили “казакі” собі, осетини – собі, про тортури насмерть по підвалах, зникаючих людей, вкрадені цілі заводи, про те, як ФСБ прослуховувало телефонні розмови, і хто сказав зайве – мав несподіваних гостей увечері, т.д.
            ——————————–
            Розкажи мені ще, про “мої вигадки”. І ця мовчанка, цей нуль реакції на розпочату війну, окупацію, злочини проти мільйонів, загалом, людей, це було не тому, що вони нічого не знали. Якраз, навпаки, все вони знали, аж занадто добре, тільки те знання не було для них, ні чимось дивним, шокуючим, ні, навіть, чимось новим. Вони до подібного порядку речей – вже добре призвичаєні, це вже – невід’ємна частина їхнього світогляду. Всякий каннібал, теж, може мати світогляд, чому ні?

            1. Падение курса рубля при экономике ориентированной на экспорт привело к повышению рублёвой массы на руках предприятий, а это обновление производства, повышение зарплат. Главное – сдержали рост цен на товары внутри страны. Так что злость это у тех, кто кредитов набрал в долларах, ито частники, таких не много по стране. Остальные от уценки рубля выиграли – свои товары стали конкурентнее , а это плюс.

              Никакой войны на украине Россия не ведёт, это выдумки, только в Сирии воюем , оттуда и потери идут , официальные данные – за 6 лет 112 военных рф. Вот реальность, к гражданской войне на украине не имеющая никакого отношения. Едут добровольцы, но это их дело, в России никто ничего ни о какой там нашей войне на украине не знает, не знают потому что МЫ ТАМ НЕ ВОЮЕМ. Хотя, ваша пропаганда кричит, что от нас что-то скрывают, но это чушь полная, если бы что-то было, то это просто невозможно было скрыть.

              Жгли и убивали на донбассе украинские войска, они наступали в 2014-ом, мы какое отношение имеем к “казакам” ( а окрестности луганска это область Войска Донского), осетинам и местным, распилившим заводы?
              В России экономика построена не на распилах металлолома, этим на донбассе местные дельцы занимались. Для России это слишком ничтожно.

              1. Це ти вже пустився берега, і таку пургу несеш, що аж палишся. Ваша економіка, через війну – під санкціями, але ти не хочеш чути це слово.
                ——————————-
                “Нікакой войни…” – це ти кого хочеш переконати? Може, поясниш, що робили кадирівці, осетини, кадрові ФСБ, ваші, новенькі, БТРи, танки, броньовики, грузовики, спецмашини – штабні, РЕБ, у Луганській області? ФСБ вже – добровольча організація? Чи – танкові батальйони? Чи, гелікоптери і штурмовики вже належать “добровольцям”? І, “добровольці” ваші озброєні зенітними ракетами, ПТУРами, апаратурою лазерного засліплення? Кучеряво живуть, ваші “добровольці”. “Бук”, взагалі, приїхав з-під Курська, вже і маршрут відомий. Допити і тортури полонених – справа рук кадрових ФСБ і ГРУ. Це, також, вже досліджена тема.
                ——————————-
                Так що, у вас там – повний Кремль “добровольців”, і з’їхати з базару просто так – не вийде. Навіть, процеси розвантаження “гуманітарної допомоги” в Луганську і Донецьку – вже зафіксовані на фото і відео, всі ці снарядні ящики, характерного зеленого кольору. Так що, “скривати” – вже просто нічого. Про вкрадені, вивезені до Ростовської області заводи, не “розпиляні мєстнимі”, а іменно вкрадені комплектно і заново змонтовані на території РФ – писала ваша преса, зафіксовано. Цікаво, як ти приплетеш до цього “добровольців”? Може, розкажеш, як “добровольці” збивали “Боїнга” МН-17? Зауваж, це ще я не ставлю тобі важких питань, про полонених призовників, яких кинули на війну, без попередження, а є відео допитів, і ці пацани на “добровольців” – ніяк не тягнуть.
                ——————————–
                І ще, якщо “окрєстності Луганска ето область Войска Донского”, то Московщина є областю улуса Джучі, а Крим свербить вам, зі зрозумілої причини, ви, улус Джучі, були вассалами і данниками Кримської Орди, аж до ХVIII століття, і з усього награбованого – мусили віддавати долю. А зараз вам хочеться помститися, закрити гештальт, і затерти згадку, про цю підпорядкованість, яка заважає розповідати про “слов’янство” і т.д. ви і тут хочете вкрасти і набрехати зверху.

                1. Санкции позволили запустить импортозамещение, Россия вышла в число лидеров по производству пшеницы, обеспечивает себя мясом. Но вы верьте, что санкции вам чем-то помогут. По факту они только усилили РФ. Запреты поездок чиновников очень приблизили вчем основана ваша вера в святые для вас санкции, реальность тотсовсем иная
                  к вашей мечте о возврате потерянного, а отсутствие кредитования западом замещено кредитованием банков РФ. Я не знаю, на чём основана ваша уверенность в святые санкции , но реальность совсем не та , какую вы себе представляете.

                  По танкам, рэб и другой технике … . могу сказать, что не мало оружия было потеряно вашей армией в котлах, что-то передавалось Россией с баз хранения ополченцам , отсюда, кстати и тактические знаки на бтр и прочих машинах показанные вашим ОМ-тв в его расследоааниях. За рычагами сидели ополченцы и добровольцы, воевать кадровой армией за территорию, которая этого совсем не желает никто не будет! Вот тут, в этом моменте, ваша пропаганда откровенно проигрывает. Никто не пошлёт кадровую армию воевать ограниченным вооружением с другой кадровой армией за территории , не желающие этого. Это абсурд. Но вы такими вопросами не задаётесь, а зря.

                  По заводам . Речь шла у тебя о распилах на металлолом, а теперь ты пишешь, что РФ их запустила в работу у себя. Так определись – распилила или запустила? Запустить в работу это логично, потому что укаинская армия постоянно обстреливает лднр и заводы не могут работать в таких условиях. Вот и перенесли в безопасное место.

                  Кто сбил боинг 17 июля, если граница с РФ была перекрыта 30 июня, когда ваша армия вышла к Изварино? Они стояли там до первых чисел августа, как можно провести бук из России через посты украинской армии??? Боин сбила украина, Россия этого сделать не могла.
                  По пленным могу сказать, что можно в плену написать любую бумагу и зачитать на камеру что угодно. То что от пленного требуют в плену, то пленный и зачитает! Ты это не понимаешь что ли? Так что твои пленные не доказательство.

                  Вся Русь была частью улуса золотой орды. Литва, захватила эти территории, когда ханам потребовалась военная поддержка в борьбе за власть, Тохтамыш отдал Киев и юго-западную русь Литве в обмен на помощь, правда это ему не помогло никак – литву с польшей и южной русью разбили татары на Ворскле… .

                  1. Я бачив зблизька, і санкції, і ваше “імпортозамєщєніє”. Пшениця і м’ясо – можливо, хоча, хліб і ковбаса у вас – муляжі і отрута, це можна їсти, хіба що, у концтаборі, зі стволом при скроні. Ваші виробники ненавидять споживачів, при повній взаємності.
                    ——————————–
                    Але, головна дія санкцій – на промислове виробництво. Ви не виробляєте власного газо – нафтодобувного обладнання для складних умов видобутку. Вам потрібні американські, канадські, німецькі насоси, бурові установки, інструменти, ущільнення. На цій ділянці, ваше “імпортозамєщєніє” виглядає жалюгідно, разом із перспективами нафтогазового експорту. Ваш “Суперджет” на 76% складений з імпорту. Двигуни для нових військових кораблів, як не українські, то – китайські. З компонентами військової електроніки – дохлі справи, купуєте китайську відбраковку, бо іншого китайці не продадуть, нащо їм конкуренти?
                    ——————————–
                    Ваші нові “КамАЗи” випускаються на заводі з німецькими інвестиціями, в т.ч. – армійські модифікації. Як це собі пояснюють німчики, і масове постачання нового обладнання і верстатів – окреме питання. Втім, вони так люблять гроші, що пояснять, заради них, що завгодно. Наприклад, що треба ж армії РФ на чомусь їхати, “На Бєрлін!”, а на “полуторках” можуть і не доїхати.
                    ——————————–
                    Нових французьких танкових прицілів, балістичних калькуляторів, сучасних взривателів, “Містралів”, авіоніки – вам не бачити, як вуха без дзеркала. Ваші винищувачі все ще залишаються у IV поколінні, додаються тільки хрестики, +++. У вас вже нема плєнних КБ “Junkers”, “BMW”, Шмайссера, Манфреда фон Арденне, та інших, як національно і класово неправильні, Дік, Афанасьєв, Чєлпан, які би вам зробили прорив, на пару поколінь вперед, а ви би, потім, призначили “творцями” своїх, “істіннорускіх”, Курчатова, Калашнікова, Кузнєцова, Мікуліна, Кошкіна, т.д. Брехня про “вєлічіє” має на чомусь паразитувати, інакше неможливо.
                    ——————————–
                    Про технологічну дисципліну, на ваших “імпортозаміщаючих” виробництвах, я міг би розповісти більше, якщо коротко – пити, красти, і свинячити аж так сильно – зовсім не обов’язково. А почуття обов’язку щодо своєї країни – зовсім відсутнє, як таке. І саме це вас приб’є і знищить. Ви неспроможні створити мотивацію для утримання імперського духу у власних громадянах. Ви зробили з громадян аморфну клієнтелу, за нафтогазові гроші, розбещену подачками, деморалізовану повсюдним стукачєством, рандомними посадками, кийками “гвардії”. Цей порядок ви збираєтеся рекламувати і розповсюджувати навколо??? Зовсім здуріли, і таких же шукаєте? Вважаєте, це хтось купить?
                    ——————————–
                    Я це, приблизно, сказав, одному з ваших, “імпортозамєщатєлєй”, тільки, розмова була при великому пиві, тож, формулювання були дещо простіші. Ви не маєте ідеологічно вмотивованих людей, які конче потрібні для створення імперії, або її сучасного відповідника. Під час війни, для рівності потенціалів, рабської армії, проти ідейно вмотивованої, кількість рабів має бути вища, приблизно, у 6 – 10 разів, а вам такого співвідношення не досягти, ніколи. Доречі, той, “імпортозамєщатєль” намагався мене переконати, що ви зможете просто, купити, все, і всіх, що трапиться на шляху. Треба тільки дати побільше грошей ))). Повертаємося до лантухів із доларами.
                    ——————————–
                    Канєшно, викладати все це, людині, яка неспроможна правильно написати “Боїнг”, і підряд дублює дешеві тези ширвжиткової кацпропаганди – то трохи, як бісер. В усякому разі – не дискусія. Але, я хочу донести кілька важливих тез. Зокрема, що спроби Путіна жорстко торгуватися, майже, як Сталін, і вимагати нової Ялти, наразі – некоректні і безпідставні. Чому? Ну, хоча би, тому, що Сталін, вимагаючи у 1941-му ленд-лізу, і всебічної політичної підтримки, мав такий аргумент, як Гітлер і ІІІ Рейх, простіше кажучи – шантажував Штати і Черчілля угодою з фюрером. Кому цікаво – вересневий візит Черчілля до Штатів, і з чим він туди поїхав. У 1945-му Сталін шантажував уже кількістю дивізій у Європі, чого, наразі, теж, не спостерігається, від часів Горбачова. Тож, маємо надування щік на ширину плечей, в чистому вигляді. І, мені здається, Штати і Британія не забули той, старий шантаж, і не простили. І, принагідно – розрахуються на всю котушку. Англосакси – злопам’ятні на такі речі, і не люблять шантажистів.

  2. Газо и нефтедобыча под санкциями с 14-го, от этого количество добычи не снижается. Интересно почему? Может потому что 60% оборудования делаем уже сами? А покупаем 40% того, что не под санкциями, что, как ты понимаешь, не критически важное железо.

    Иностранцы инвестируют и в камазы и много куда ещё, не вижу ничего плохого в этом, в отличие от укры, у нас заводы работают, а не закрываются на металлолом, как ваш заз , антонов и очень много что ещё.

    Для понимания тебе. Завод строится не за год и два, а импортозамещение стартовало с 15-16-го годов. Лесопилка с компьютеризированным оборудованием в чистом поле строится за 5-6 лет. а крупный завод спг сколько потребует времени и ресурсов?? Мало времени ещё прошло для подведения итогов, но однозначно , процесс идёт и идёт широкими шагами. У вас зато наблюдается обратный процесс. Где инвестиции запада, где стройки которые обещали руководители майдана? Ничего нет и не будет.

    Про империю, это очередная сказка из укротелевизора. Не собирались и не планируют её, империю, строить. никто в руководстве РФ этим не страдает. Чушь это всё. Вы, укра, не нужны России никак от слова совсем. Никто вас захватывать не собирается.
    У вас долгов много и разруха, зачем вы нам с этим “богатством”, так что смиритесь с этим уже, сколько можно носиться с этим бредом ?!

  3. украина мне напоминает бабёнку, у которой муж “подлец, мерзавец, алкоголик, трутень…” , но бабёнка все пороги и кабинеты парткомов и райкомов обойдёт, чтобы “заставили жить со мной”…

    бля, когда уже вы проявите свою “гидность” и покажете миру (не нам, мы то вас очень хорошо знаем!) , что вы что-то можете и умеете без нас.

  4. Знов – “нічєготакогонєт!!!”. А для чого, вже при Путінові, запроваджували навчання дворянських нащадків у окремих закладах? При тому, з неймовірними понтами, батьки намагалися прилаштувати дитинку, подавши оригінальні документи на дворянство, і т.д. Я це все спостерігав зблизька. Тобто, Путін розуміє сєрмяжну, посконну якість своїх кадрів, з одного боку, і, путінські скоробагатьки, нуворіші, парвеню – дуже хочуть утвердитися в новому статусі, назавжди, відновити, чи намалювати на собі водяні знаки, уявного, “благородства”, або – купити їх, за лантухи з доларами. Щоби уже – ніколи не впасти вниз, у щоденну працю заради їжі, дерев’яний туалет на вулиці.
    ——————————–
    Низька якість адміністрації є проблемою для всякої імперії. Імперія у вас уже є, спеціально будувати нічого не треба, тільки втримати. Чи, може, поясниш, за яким правом Москва розпоряджається нафтовими покладами Сибіру, діамантами Якутії? Але низька якість кадрів, відсутність у них мотивації, відсутність системи виховання кадрів – то є вирок імперії. Справа часу. Управляти імперією неможливо тільки “близьким колом” Путіна, чи, навіть, через повсюдно розставлених людей від ФСБ. Вся ця конструкція швидко зогниває, власне – вже. Лантухи з доларами мають таку особливість, що працюють в обидва боки.
    ——————————–
    Про заводи. Я вже згадував, що “Сухой Суперджет” – на 76% з імпортної комплектовки, включно з дверима, які ви купуєте у “Боїнга”, за $3.000.000. Де робота КБ Ил, Як, власні конструкції Су? Чи не тому ви вчепилися за Ан, почали війну за авторські права, що все своє – вже профукали? Я, навіть, можу сказати тобі, як це було зроблено. Через “спільні підприємства”, з французами і т.п. Тому, перед війною, 2013 року, восени, Рогозін з почтом, приїздили, з інспекційним візитом, по нашій оборонці, оглядали барахлішко. Навіть ваші танки, в циклі “заряджання – прицілювання” програють харківській машині, близько трьох секунд. Розумієш, що це означає, в зустрічному бою?
    ——————————–
    Щодо іноземців, і як вони інвестують. Колись, 2008-го року, на прохання Путіна, Меркель організувала відмову Україні і Грузії, у наданні ПДЧ в НАТО. Ну, там, “фрау Ріббентроп”, і все таке, але – чому вона це зробила, реально? Чому була така зговірлива? А це був розмін, Меркель край треба було за щось вчепитися, для виходу з кризи, і вона вчепилася, у дешеві ресурси РФ, і Німеччина першою відновилася, з європейських країн. В обмін на війну в Грузії і війну в Україні. Чи входили до пакету ще й “Мінські домовленості” – питання, але принципово вони мало що змінювали. Це, вже, скоріше, до питання, як до “Мінських” ставитися, і що з їх виконанням. Як бачимо, діло Шрьодера – живьйот і побєждайєт! Але, тепер, після всього, коли РФ розбиратимуть, хвіст – собакам, ребра – на добрива, копита – на столярний клей, шкуру – піонерам на барабани, то Німеччина буде абсолютно ні при чому. Так, проходила повз тирло, зупинилася, послухати художнє мукання. То все – Путін, псих ненормальний! А всі ті заводи – будуть німецькі. Коли, після першої світової, у Німеччини забрали колонії, Антанта власними руками створила собі проблему, великого, досвідченого, витонченого, голодного ворога. Німців, демонстративно, викинули з кола “панських” націй, які “мали право” паразитувати на колоніях. І Німеччина, досі ще, повертає собі той статус, із Китаєм, Росією, Африкою, Південною Америкою. Бачимо, як цей процес не подобається Британії, Штатам, мабуть, тому, що вони активно практикують BLM, і, взагалі, за рівноправ’я. Або, тому, що німці їх звідти витісняють.
    ——————————–
    РФ перетворюється на колонію західних кампаній, навіть, не країн. При живому Путіні, ФСБ, ведучи повсюдні війни. Зрозуміло, що прихід “демократичного правління” зафіксує реальний стан, при всенародному обобрєнії. Просто, через те, що в західного бізнесу – більше лантухів з доларами.
    ——————————–
    Ваше “імпортозамєщєніє” – то ізраїльські дрони, китайські мікросхеми, німецькі двигуни, китайські і німецькі верстати, насоси, електроніка, змонтовані німецькими спеціалістами. А ваші воєнні кампанії, на тлі справжніх, великих процесів, – криваві конвульсії, агонія імперії, яка затяглася на століття довше, ніж мала би. і це ніхто не зупинить, і не відверне. Прикинь, скільки сенсу має твоя базганина, в такому аспекті?

  5. Смотри, сухойсуперджет уже в прошлом, сейчас мс-21 с российскими движками пд-14 на повестке дня. В прошлом году презентовали, с этого года уже делают. Так что твои боинги нам не нужны , уже не нужны.

    Израильские, китайские, немецкие, …, корейские (добавлю за тебя), станки, двигатели, электроника… выпускаются в России на наших заводах, находящихся у нас. Не вижу ничего зазорного в том, что мы выпускаем их вещи у себя, при этом совершенствуем и приспосабливаем их продукцию под наши собственные разработки. Это всё работает на РФ, её экономику, что очень позитивно и отражает наше стремление освободиться от импортозависимости. И тут заметь – картина у вас противоположная нашей.
    Это можно только приветствовать.

    1. Двигатели пд-14 , опечатка.

  6. Ага, МС-21, доля комплектовки власного виробництва – 34%. Повертаємося до мотивації людей, технологічної дисципліни, т.д. Прокладку кабелів знову робили з примітивними китайськими пробниками, за $5, замість спеціальних, кабельних, як на “Суперджеті”?
    ——————————–
    Відіш лі, щоби люди успішно робили, серійно, сучасні літаки, їх треба привчити до класичної музики, комфортабельного, теплого клозету, кави з круасанами, спортивного дозвілля, вільного мислення, т.д. Ініціатива, ефективна геніальність – мають винагороджуватися, а не бути пограбованими. Іншими словами – нічого не буде, як завжди. Кілька лантухів з доларами, як максимум можливого.

    1. На мс21, разработчикам, правительства поручило довести процентное соотношение отечественных комплектующих если не до 97%, то хотя бы до 80%. Но ты постоянно забываешь про санкции, когда надо тебе, ты о них помнишь, когда не надо, ты о них забываешь. Избирательная память…
      Придётся делать свои детали для мс, а для этого нужно поднимать то, что мы потеряли при ельцинизме. Процесс не быстрый, но всё получится, дорогу осилит идущий.

  7. Взагалі, паскудно складається. Купа ботів переконує, що треба тихо сидіти, йти на поступки, заглядати в жопу Путіну, йти шляхом Фінляндії, виконувати “Міньські”, голосніше плакати і просити допомоги і спасіння в Америки, Британії, вимагати від Німеччини, домовлятися з Туреччиною, Австралією, т.д. Гидота, канєшно. Це все голосять наймити влади, яка вже третій рік ніфіга не робить для реального захисту країни. Починаючи з прискореного розкрадання бюджету, замість збільшення видатків на оборону. Знову, захист від ворога будемо реалізовувати пердячим паром, ствол – граната – багнет – чоботи.
    ——————————–
    Дивно, незрозуміло, нелогічно, катастрофічно відсутні в політикумі здравомислячі люди. Відсутні, вимкнуті механізми адекватного реагування, прогнозування ситуації. Якщо бубочька і на цій, загрозі загострення війни, замутить украдання чого – небудь, чергового шматка бюджету, держвласності, сегменту суверенних прав, – я вже, навіть, не здивуюся. І, здається, – ніхто вже не здивується, от що. Вже розклад зрозумілий.
    ——————————–
    В мене, навіть, була така думка, що Україну інтенсивно дерибанять, і Путін боїться запізнитися, намагається вирвати і собі шматочок, способами, доступними його розумінню.
    ——————————–
    Правлячий режим не демонструє реальних намірів захищати об’єкт паразитування. Який впав їм у руки, почасти – випадково, як дитині чергова іграшка. Восьмий рік війни, нема масового навчання стрільбі, медицині, нема тероборони, тої, яка мала бути. Нема масового виробництва боєприпасів, власних критичних медикаментів. Структура медицини далі знищується. Розумна державна пропаганда – відсутня. Гоовнокомандуючий поводиться надзвичайно дивно, викликаючи в досвідчених людей підозри, щодо вживання неправильних речовин, якщо не старанно приховуваного діагнозу. І стосунки з призовом можуть пояснюватися саме діагнозом, так що, розпускати чутки про уклонізм – значно безпечніше для іміджу і політичної кар’єри. На воєнних підприємствах – тримісячні затримки зарплатні. “Наглядові ради”, при тому, не знають, що таке – “затримка зарплатні”.
    ——————————–
    Це все схоже на поведінку тимчасових людей, на тимчасових посадах. Ми знову втрапили під владу людей, яких не цікавить наше майбутнє, і його доводиться забезпечувати самотужки, на всіх рівнях, від здоров’я і освіти, до оборони і міжнародних відносин. Але, всяка самодіяльність має бути добре організована, координована, відповідальна. Спроби паразитуючого олігархічного режиму придушити самоорганізовану спільноту, насправді, – від панічного страху перед конкуренцією за вплив, за генерацію ідей, формування суспільної думки, т.д. Бо в них уже і “парламент – не місце для дискусій” , як бачимо, бубочька, насправді, втілює ідеали Януковича – Порошенка, з особистим тиском на фракцію, оплату тяжкого голосувального труду тисячами доларів у конвертах. Не закінчилися, ні Майдан, ні Антимайдан, як назовні, так і всередині країни. Наша тактика має бути новою, несподіваною для Януковича – джуніора, асиметричною, невідпорною. Вона має розвалювати плісняву коаліцію олігархічних жиголо, спалювати їхню аргументацію на попіл, демонструвати їхню безголовість і аморальність, тваринну, амебну поведінку. Благо, досить просто вказати пальцем, розігнати туман брехні. Уже видно, що сарана неспроможна “чисто” вкрасти вибори в “глибинці”. Закінчуються їхні 10 хвилин слави, за Енді Уорхоллом.

Залишити відповідь

*

Статті