Статті Коментарі

Білозерська INFO » Статті » Нові пригоди військовослужбовця Ефки

Нові пригоди військовослужбовця Ефки

Як ви, певно, пам’ятаєте, військовослужбовець Ефка потрапила на гауптвахту за мародерство – впольованих чужих курей. “Губа” розташована на нашій тиловій базі. Так-так, не дивуйтесь, у нас такий самий ідіотизм, як і в ЗСУ, коли дисбати розташовані в тилу, а не на найнебезпечніших ділянках фронту.

Щоденний термін перебування Ефки на “губі” спливає з настанням сутінок. Кілька днів тому сослуживці пожаліли Ефку і звільнили її раніше. В результаті сталося ЧП: військовослужбовець повернулася в частину без особистого нашийника, який підступом був знятий з неї місцевими мешканцями в інтересах охоронців власної території.

Спецоперація “Купівля з передка нового нашийника” розтягнулася на кілька діб і в результаті була скасована. Причина: приблизно через три доби вільного пересування територією в/ч і прилеглими вулицями, військовослужбовець Ефка повернулася в частину в тому самому нашийнику, який з неї був знятий.

Вочевидь, хтось з представників місцевого населення упізнав обікрадену особу як військовослужбовця розташованої поблизу в/ч і вирішив уникнути можливого конфлікту з представниками силових структур, повернувши вкрадене.

По даному інциденту триває розслідування.

Filed under: Статті



Залишити відповідь

*

Статті