Статті Коментарі

Білозерська INFO » Репортажі » Маріупольські діти вітають морпіхів (503 ОБМП) з річницею Майдану

Маріупольські діти вітають морпіхів (503 ОБМП) з річницею Майдану

Сьогодні у нашому #503_ОБМП був концерт до дня Гідності. Перед бійцями, не задіяними в нарядах та навчаннях, виступали учні 30-ї школи міста Маріуполь. Це завжди здорово, коли в таких заходах беруть участь дітки. Вони не завжди танцюють чи співають як професійні артисти, але вони завжди щирі. І роблячи щось хороше для нас, вони виховуються самі. Нове покоління Донбасу росте патріотами України, і десь у цьому є й наша заслуга, і це так класно усвідомлювати.

Я думаю, цим чудовим дітям буде приємно, якщо назвати їх поіменно і подякувати кожному. Це Катерина Сисоєва, яка грала на баяні народну пісню «Чом ти не прийшов?», і зовсім ще маленький Діма Овчинников – «Ой чорна я си, чорна». Це колектив «Мальви» – 4 шестикласниці-танцюристки, і гарнюня Діана Писаренко, яка співала пісню про Україну. Лунало багато патріотичних віршів – українських класиків і сучасних, «АТО»шних.
Ідея організувати для нас цей концерт належить Іллі Манченку – він викладач української мови і літератури, місцевий поет і волонтер з позивним Вчитель. З перших днів війни допомагає воїнам ЗСУ і добровольцям. Викладає у деяких з юних артистів – зокрема, читає мову і літературу у 6-му класі, де вчаться дівчатка з колективу «Мальви». Каже, на репетиції в них було тільки два дні.
Ну, хіба не молодці?
Зі святом їх і нас.

Filed under: Репортажі



Залишити відповідь

*

Статті