Статті Коментарі

Білозерська INFO » Статті » Чергове дніще передвиборчої боротьби

Чергове дніще передвиборчої боротьби

“Если победит Порошенко, то нас будут ждать тяжелые времена. Я думаю, в этом случае начнется полномасштабная война с Россией. Будет введено на всей территории страны военное положение, будет военный диктатор, будет тотальная мобилизация, будет конфискация частной собственности, все будет национализировано. В этом случае война с Россией начнется и затянется лет на 15″, – считает Соскин”.

Дніще не в тому, що цей “політичний експерт” бреше – усі вони брешуть, тим більше, зараз. А в тому, що апелює до наймерзенніших обивательських інстинктів, підживлює, підгодовує те, що треба випалювати розпеченим залізом.

Скоріше б пройшли і закінчилися вибори, одні і другі, і держава після них вціліла.
Це дуже специфічні вибори. Цього разу не так важливо, хто саме на них переможе, як те, що може початися наступного дня, якщо комусь, не дай Боже, спаде на думку не визнати результати виборів. Це точно буде не повномасштабна війна з Росією, а щось значно гірше – спершу громадянська війна, а потім окупація.

Filed under: Статті



One Response to "Чергове дніще передвиборчої боротьби"

  1. Власне, питання до тих, хто вже зараз всебічно підважує легітимність майбутніх виборів. І це аж ніяк не Соскін. У Соскіна немає тих системних можливостей. Це не він забезпечує свободу діяльності Мертвечука, всіх решта ригів, знищує український революційний дух, підриває матеріальну основу спротиву окупації, знищує в нуль довіру всередині суспільства і автентичне політичне різноманіття. Це все робить зовсім інший персонаж. І – так, це, фактично, різновид повзучої окупації. Про що свідчить, хоча би, зростання інвестицій і товарообороту з країною – агресором.

Залишити відповідь

*

Статті