Статті Коментарі

Білозерська INFO » Статті » Проголосувала

Проголосувала

Проголосувала. І рада Вам повідомити, що на моїй маленькій “ділянці життя” якихось проблем або порушень не помічено. Бійців нашого батальйону приписали для голосування до дільниці, яка знаходиться метрах в 300 від в/ч. У батальйоні не було жодної агітації і жодного примусу до голосування чи неголосування. Строєм на дільницю не водили, кожен пішов, коли йому зручніше. Тих, що сьогодні в нарядах, відпускали проголосувати по одному.

Явка на дільниці (маю на увазі місцеве цивільне населення) дуже висока. Зранку був натовп, причому прийшли не лише пенсіонери (хоча, звісно, їх було багато). Одна бабця забула вдома окуляри і почала просити сусіда поставити за неї галочку. Він звернувся по дозвіл до членів комісії. Вони, порадившись, дозволили йому увійти разом з нею до кабинки.

На виході провела “ситуативний екзитпол” серед своїх сослуживців. Зробила висновки, що переважна більшість військових голосують за одного й того ж кандидата – думаю, ви здогадалися, за кого. Але з ними не завжди солідарні їхні цивільні близькі – у тих більш розмаїті смаки. 

Ніч екзитполів і день підрахунку голосів я проведу у наряді. Дуже хочеться дочекатися закінчення цієї доби. Від того, хто вийде у другий тур, а ще більше від реакції того, хто туди не потрапить, залежить доля нашої держави.

Filed under: Статті



Залишити відповідь

*

Статті