Статті Коментарі

Білозерська INFO » Репортажі » Злата Огнєвіч співала для бійців 503 ОБМП

Злата Огнєвіч співала для бійців 503 ОБМП

Для бійців 503 ОБМП співають Злата Огнєвіч і Олександр Лозовський.
Дуже мені сподобався концерт. Одразу видно рівень – що це не КСП, а професійні артисти, хоча й співали камерно, без підсилення, під звичайну гітарку.
Пісні були дуже різні – і сучасні, авторства Злати, і народні, і твори українських композиторів, що вже стали класикою, і ліричні, і кумедні. Шкода, що я відзняла не весь концерт – принаймні одна дуже яскрава річ не потрапила на цей запис, але я обов’язково її дістану і викладу пізніше.



Мене вразила якась особлива врода Злати. Коли вона просто стоїть, спілкується, посміхається – вона вродлива і привертає до себе увагу, але просто як симпатична дівчина, яку можна зустріти будь-де. А от коли починає співати – з її пластикою, з її грою оченятами, з отими милими мармизками, які робить під час виконання смішних пісень, з отими “вау!” чи “скрр-скрр” – вона настільки неперевершено чарівна, що це навіть важко словами сказати 🙂

Зазначу, що Сашко не поступався харизматичністю Златі. Як вона сама сказала, “він відповідає за брутальність, за – за красу” 🙂

А привезла музикантів легендарна Тайра – парамедик Юлія Паєвська. Ввечері, за півдоби до концерту, зателефонувала мені, сказала, що Златі дуже хочеться співати для наших військових – і ми за півгодини все владнали.
Нашим хлопцям і дівчатам, трохи забалуваним увагою артистів, надзвичайно сподобався концерт. Вони стали просити Злату заспівати на біс, а коли вона спитала, що саме співати, попросили Гімн України.
Від нас Злата і Сашко поїхали співати до шпиталю. Вони таки великі молодці.

Filed under: Репортажі



Залишити відповідь

*

Статті