Статті Коментарі

Білозерська INFO » Статті » “Це була моя власна дурість”

“Це була моя власна дурість”

Все, Микола Карпюк розставив всі крапки над “і”. Заявив публічно, що Дмитро Ярош і Валентин Наливайченко непричетні до його викрадення. Чесно сказав, треба бути мужньою і щирою людиною, щоб так сказати: “Це була моя власна дурість. Я не уявляв, наскільки у Росії поширене беззаконня”.

Саме так. Кожна людина оцінює незнайоме за аналогією зі знайомим. Наприклад, рівень беззаконня в Росії – за нашою українською “лайт-версією”. Реальність переговорів заступника голови Правого сектора Миколи Карпюка із президентом РФ Володимиром Путіним (чи навіть з кимось з його найближчого оточення) – як з українськими президентами, з якими політики і громадські активісти зустрічалися досить часто, і в цьому не було нічого дивного.

Через вищезгадану особливість сприйняття, вочевидь, Микола і зробив свою помилку, за яку заплатив тортурами і 5,5 роками ув’язнення. Страшна ціна. Що ж, хай оговтується, набирається сил, розбирається у всьому, що пропустив за ці роки, і підключається до боротьби.

А секті ненависників Яроша і всім любителям плескати язиками, вбиваючи чужу репутацію, яких я стільки років заспокоювала: “Почекайте, поки повернеться Карпюк і сам все розкаже, хто його туди посилав чи не посилав”, нарешті маю хрестоматійну приємність сказати: “А я ж казала!”.

Filed under: Статті



Залишити відповідь

*

Статті