Статті Коментарі

Білозерська INFO » Повідомлення » Вийшла з друку моя книга “Щоденник нелегального солдата”

Вийшла з друку моя книга “Щоденник нелегального солдата”

Увага! Прошу поширення.
Нарешті вийшла з друку моя книга “Щоденник нелегального солдата”. Це про мої 2014-2017 роки на фронті, у складі ДУК “Правий сектор” та Української Добровольчої Армії. Книга абсолютно документальна, у ній тільки справжні імена і опис тільки справжніх подій.

Подій унікальних, якщо подумати – бо колективний герой цієї книги – “група Вольфа”, добровольчий підрозділ, який, як і решта неоформлених добровольців, три з половиною роки воював без стабільних зарплат, без жодних пільг, статусів і гарантій. Ми – обличчя свого часу, одне з ненайгірших облич.

Особливість цієї книги в тому, що кожна репліка, сказана її героями, справді була ними сказана і процитована мною дослівно. Це книга-фотографія, фіксація на папері відтинку реальності – наших боїв, нашого побуту, нашої мови, почуттів, емоцій. Я написала її для того, щоб майбутні історики, автори майбутніх художніх книг і сценаристи художніх фільмів знали подробиці, без яких немає правди: не лише про бої, а й те, як ми добували зброю, у що вдягалися, як розмовляли, що їли, що пили, з чого сміялися, якими лайками лаялись…

Це моя данина усім побратимам, живим і мертвим. Це рукотворний пам’ятник унікальному явищу – українському добровольчому руху.

Обсяг книги 584 сторінки. 360 кольорових фотографій, 13 карт-схем наших бойових операцій.
Розміри 24×17, товщина 3,5 см. Друк дуже високої якості, яку розміщені тут фото, на жаль, не передають.

Вже сьогодні цю книгу можна придбати у автора, з автографом :).
Вартість: 450 грн + пересилка Новою поштою, платити можна після отримання. Киянам можлива передача при особистій зустрічі в центрі міста.

Дані для відправлення книги “Новою поштою” (ім’я і прізвище отримувача, його телефон, місто і номер відділення Нової пошти) скидайте або на мейл o.bilozerska@gmail.com чи на тел. +380667486613, на якому є Телеграм і Вайбер.

Прохання до тих, хто придбає і прочитає книжку, за бажанням, звісно, написати про неї відгук на своїй сторінці. Мені як автору буде цікаво прочитати, плюс це посприяє просуванню книги.

Заздалегідь дякую.
Щиро ваша,
Олена Білозерська,
у 2014-2017 доброволець (снайпер) ДУК ПС та УДА, нині офіцер морської піхоти ЗСУ.

Filed under: Повідомлення



Залишити відповідь

*

Статті