Статті Коментарі

Білозерська INFO » Статті » Видихнули?

Видихнули?

Дивлюся, всі так радісно видихнули, ніби всерйоз очікували, що Зеленський приїде з переговорів, радісно вимахуючи білим прапором, зі словами: «Українці!!! Я привіз вам капітуляцію!».
Не міг він ніяк такого зробити, навіть якби й хотів. Бо у нього є досвід Януковича, а в його противників – кількарічний фронтовий досвід. На Банковій вже стояли намети, а він би приїхав і заявив, що кордон буде передано Україні тільки опісля місцевих виборів в ОРДЛО?
Зеленський – людина оптимістична і життя любить. Він швидко і вправно понизив протестні настрої у суспільстві. Що буде далі – про що він там насправді домовився і що з цього збирається виконувати – побачимо по найближчих голосуваннях у Раді. Поки що, безоціночно, лише по фактах: розведення військ триває, коли і на яких умовах Україні буде передано контроль над кордоном – невідомо. Все інше – гуманітарні питання, які теж важливі, але від них доля України не залежить.

Filed under: Статті



One Response to "Видихнули?"

  1. Ну, не “понизив протестні настрої”, а задавив, і затрамбував ботофермами. Мери міст явно мінімізують платіжки, медія говорять те, що слід говорити, уряд робить заяви пачками, з кожної теми, на будь-який смак. Це короткотермінова політика. Розрахунок на короткотермінову, сильну анестезію, щоби провернути розпродаж, землі, оборонки, якісь ще вибори, і порішати проблеми московського Вовочки, за долю малую.
    ——————————–
    Ляпів у Парижі зроблено досить. Безсмертний непогано проаналізував. Безумовно, якби не намети під АП, то було би гірше. Ну, і да, оптимістичний, аякже!)))

Залишити відповідь

*

Статті