Статті Коментарі

Білозерська INFO » Репортажі » Презентація “Щоденника нелегального солдата” в Дніпрі (ФОТО)

Презентація “Щоденника нелегального солдата” в Дніпрі (ФОТО)

Минулої неділі у Дніпровській центральній міській бібліотеці, за участі Бібліотеки Української діаспори, пройшла презентація моєї книги #ЩоденникНелегальногоСолдата. Запросив мене туди завсектором відділу соціокультурної діяльності Віталій Кучеренко, за що я йому дуже вдячна.
Презентація пройшла просто супер! Зібралося близько 50 людей. Ми просто спілкувалися, я розповідала про себе, про книгу, про своїх побратимів, відповіла на купу цікавих питань. Судячи з того, що люди прийшли в неділю і дві години не розходились, їм було цікаво. В кінці придбали багато книжок.
Дуже приємно було зустріти кількох старих знайомих, в т.ч. Анну Бікетову, яка ще у 2016 році посилала для мого підрозділу горілки – типу таких свічок у консервних банках. Коли в Широкиному не було електрики, вони дуже ставали в нагоді.

Були також журналісти – з Радіо Свобода і з місцевого телеканалу D1.
Сюжет каналу можна подивитися тут:

Інтерв’ю Радіо Свободі можна прочитати тут:
https://www.radiosvoboda.org/a/bilozerska-kny…/30316435.html

Цікаво, що мер міста Борис Філатов прислав для охорони заходу двох бійців муніціпальної варти.

Презентація (не рахуючи представлення книги в Інтерфаксі у вересні) була першою – а повезла я туди останні примірники. За два з половиною місяці увесь наклад розійшовся. Багатьом людям не вистачило, люди звертаються до мене, а книжок уже нема… Тож я вирішила збирати замовлення на другий наклад. Якщо назбирається певна кількість – не грошей, гроші вперед не беру, а бажаючих придбати книгу, зроблю друге видання, доповнене і покращене.

Автори фото: Юлія Рацибарська, Борис Ковтонюк.

Filed under: Репортажі



Залишити відповідь

*

Статті