Статті Коментарі

Білозерська INFO » Статті » Руденко

Руденко

Це Руденко. Українець, який емігрував до Сполучених Штатів, служить в американській армії і публікує дуже цікаві і пізнавальні відеоролики про тамтешнє життя і службу. Час від часу я з задоволенням їх дивлюся.

Але нещодавній його ролик, на тему, коли він повернеться до України, викликав у мене різке несприйняття. Спочатку там було про те, що в Україні проблематично відкрити власний бізнес, а далі про Брагаря. “Ребята, не молчите, ради Бога. Делайте что-то, потому что простое молчание уже ничего не приносит. Я знаю, у всех опустились руки, и большинство из нас считает, что уже ничего не изменить, но тем самым появляется все больше таких мальчиков в пиджаках, которые рассказывают бабушкам, как оплачивать с ее пенсии элитными щенками за коммуналку. Это очень печально. Не молчите, только не молчите. Нужно подниматься, нужно общаться, высказывать свою точку зрения, собираться в компании и добиваться справедливости”.

У перекладі: я звалив, а ви поки працюйте, пашіть, ризикуйте. Робіть з України нормальну державу, а якщо зробите, тоді я, можливо, повернуся.
Фу-фу-фу. Сиди краще там.

Filed under: Статті



Залишити відповідь

*

Статті