Статті Коментарі

Білозерська INFO » Повідомлення » Вийшло друге видання “Щоденника нелегального солдата”!

Вийшло друге видання “Щоденника нелегального солдата”!

Друзі, в мене радісна новина. Щойно, до Дня Добровольця, яке ми відзначатимемо 14 березня, вийшло з друку друге видання моєї книги “Щоденник нелегального солдата”, виправлене і доповнене.

Це книга про мої 2014-2017 роки на фронті, коли я була снайпером у складі ДУК “Правий сектор” та Української Добровольчої Армії. День за днем – життя нашого підрозділу, відомого як “група Вольфа”, і тих, хто був поруч з нами.
Це “книга-фотографія”, абсолютно документальна, у ній тільки справжні імена, справжні діалоги і опис тільки справжніх подій.

Друге видання відрізняється від першого тим, що:

– виправлені усі знайдені мною помилки і неточності, як мовні, так і фактологічні, зроблені деякі уточнення і доповнення;
– додано біля 40 фотографій;
– в кінці додані іменний і географічний покажчики. Відтепер читач зможе одразу побачити, на яких сторінках книги згадується цікава йому людина чи населений пункт.

Також друге видання, хоч і покращене, коштуватиме дешевше, ніж попереднє, оскільки частину вартості друку мені допоміг проплатити один меценат, за що я йому безмежно вдячна.

Обсяг книги 592 сторінки, біля 400 кольорових фотографій, 13 карт-схем наших бойових операцій.
Тверда обкладинка. Розміри 24×17, товщина 3,5 см. Друк дуже високої якості.

Вартість: 400 грн + пересилка Новою поштою, платити можна після отримання. Кияни також можуть забрати книгу у центрі міста.

Для отримання книги необхідно повідомити такі дані: ім’я і прізвище отримувача, його телефон, місто і номер відділення Нової пошти. Ці дані потрібно надіслати на мейл o.bilozerska@gmail.com чи зв’язатися телефоном +380667486613, на якому є Телеграм і Вайбер.

У наступних постах я викладатиму відгуки людей, які вже прочитали цю книгу.
Прошу по можливості репосту.

Filed under: Повідомлення



One Response to "Вийшло друге видання “Щоденника нелегального солдата”!"

  1. how can I order your book? will it be available in English?

Залишити відповідь

*

Статті