Статті Коментарі

Білозерська INFO » Репортажі, Фото » Мітинг на захист Тетяни Чорновол під Печерським судом (ФОТО)

Мітинг на захист Тетяни Чорновол під Печерським судом (ФОТО)

Мітинг на захист Тетяни Чорновол під Печерським судом. Людей, як для карантину, багатенько. Благополучно складений ще один іспит: ми здебільшого сидимо в самоізоляції, своїм життям і життям оточуючих не нехтуємо, але коли реально треба, незважаючи ні на що, готові збиратися.

Люди тримали плакати “Руки геть від героїв Майдану!”, “Ні реваншу” тощо. Був плакат “Суддя, пам’ятай: Ростов недалеко!”. (Думаю, що все-таки до Ростова мають шанс поїхати не звичайні судді, а ті, хто давав їм вказівки).

Були більшість відомих опозиційних політиків.

Виступав 5-й президент Петро Порошенко, обіцяв не дати розтоптати досягнення Майдану, казав: “Таню, ми з тобою!”.

Сергій Поярков сказав, що дуже поважає Чорновол за те, що вона, закликаючи інших щось робити, сама завжди йшла попереду.

Були активісти Майдану, були також пересічні люди, які свідомо чи ні трималися трохи подалі від політиків. Карантин, мабуть.

У масках були 100% присутніх. І дуже багато журналістів. Добре, що першою взялися за відому Чорновол, а не за якогось пересічного правосєка-учасника одеських подій, бо могла б статися біда. А зараз по зубах отримають і трохи позадкують – до наступного наказу з Москви.

Зі знайомих там був, зокрема, Borislav Bereza.

А оцей пан дуже схожий на голову МВС Арсена Авакова. Молодець, прийшов підтримати Чорновол. Чекаємо його тепер на суді над Юлією Кузьменко, Ріффмастером і Дугар.

Filed under: Репортажі, Фото



Залишити відповідь

*

Статті