Статті Коментарі

Білозерська INFO » Статті » Це не “дурні селяни”. Це диверсії

Це не “дурні селяни”. Це диверсії

Останнім часом бачу дуже багато нападок на “дурних селян, які палять траву”.
Дайте селянам спокій. Селяни, в тому числі дурні, живуть на нашій землі стільки, скільки існує наша земля. А пожежі такого масштабу – вперше.
Київ з найгіршим у світі повітрям, яке стало небезпечним для життя – вперше.

Це не “дурні селяни”. Це диверсії. Тим більше, що горить не лише трава – горять будинки у Києві, один за одним.

Найперша і найбільш очевидна мета цих диверсій – посіяти паніку, хаос і нестабільність. Убивства окремих людей – таких, наприклад, як Шеремет – та навіть якби президента вбили – посіяти хаос нездатні в принципі. А от таке повітря як зараз, в сумі з пандемією, в сумі з різким погіршенням економічної ситуації – здатні ще й як.

Друга мета, не настільки очевидна, але можлива – росіяни можуть “очищувати” ліси перед вторгненням. Я не знаю, чи планують вони найближчим часом повномасштабне вторгнення на територію України – але навряд чи хтось посперечається з тим, що зараз, коли країнам Заходу через пандемію не до Путіна, для цього найзручніший час. Те, що в Росії теж пандемія – для росіян не перешкода. Це специфічний народ, у них навіть якщо третина населення вимре – нічого страшного, “Бог дал – Бог взял”, “бабы новых нарожают”.

Звичайно, частина цих диверсій робиться руками селян. Не дурних, а проплачених. Тобто, для себе вони дуже навіть розумні.
Ясна річ, якщо зловити цих паліїв, дуже важко буде довести, що вони зробили це за гроші, а не з цікавості чи просто з дурості.
Тому пропоную: треба терміново прирівняти підпал трави до диверсії. Судити за це, як за, наприклад, підрив будинку з людьми. І карати по повній. П’ятьох посадити – решта замисляться, чи варто брати гроші.

Побачите, до речі, як швидко ці зловлені і покарані палії з’являться у ватних списках на обмін 🙂

Filed under: Статті



Залишити відповідь

*

Статті