Статті Коментарі

Білозерська INFO » Відео » Концерт під обстрілом. Водяне, травень 2017 (ВІДЕО)

Концерт під обстрілом. Водяне, травень 2017 (ВІДЕО)



Відео, яке раніше не публікувалося. Водяне, три роки тому. Ворожі САУ працюють по селу.
Ми вирішуємо з цього приводу влаштувати невеликий концерт… В прямому, не переносному розумінні.

Хто читав мою книгу #ЩоденникНелегальногоСолдата, повинен пам’ятати цей епізод. І щоб двічі не вставати – уривок з книги про те, що відбулося наступного дня.

“Наступного дня, 14 травня, хлопці нарешті повідомляють мені, у кого з місцевих моя Ефка вкрала курку.
Це сталося кілька днів тому. Ефуня прибігла із загризеною рудою куркою в зубах, і тягала її по всьому двору, тепер весь двір в рудих «доказах».
На Водяному ще живуть кілька сімей мирних мешканців, і майже всі тримають курей. Хлопці більше лазять по селу, ніж я – тож попросила їх дізнатися, кому нашкодила Ефка. Збираюся піти й заплатити за курку – по-перше, тому, що незручно перед людьми – моя собака завдала їм збиток, по-друге, тому, що страшно за собаку – можуть отруїти.

І ось хлопці дають мені адресу хазяїв курки. Йдемо з Азідом туди – а там щось із чимось. Під час вчорашнього обстрілу серйозно постраждав їхній будинок, згорів сарай. Стоять дві самотні бабусі і навіть не плачуть – просто знаходяться у напівпритомному стані абсолютного горя і нерозуміння, як жити далі. І тут я з моїми 200 гривнями, блін. «Вдалий» момент вийшов.

А біля бабусь крутяться якісь приїжджі, комісія якась, хрін їх знає, звідки. Даємо стареньким гроші і вшиваємося звідти, поки не запитали, хто ми”.

Filed under: Відео



Залишити відповідь

*

Статті