Статті Коментарі

Білозерська INFO » Повідомлення » Морпіхів нагороджено медалями «За жертовність і любов до України»

Морпіхів нагороджено медалями «За жертовність і любов до України»

Сьогодні в Маріуполі групу військовослужбовців окремого батальйону морської піхоти нагороджено медалями «За жертовність і любов до України». Це відзнака Православної церкви України, заснована 2 січня 2015 року, нею нагороджують за активну громадянську позицію, героїзм, самопожертву під час Революції Гідності, у захисті України на Донбасі та в Криму, а також за волонтерську допомогу Збройним Силам, Національній гвардії, добровольчим батальйонам та іншим військовим формуванням України.

У цій військовій частині військовослужбовців уже нагороджували такою відзнакою раніше. Сьогодні ж, як розповів кореспондентові АрміяInform заступник командира військової частини з морально-психологічного забезпечення старший лейтенант Петро Олексюк, нагороду отримали десять морпіхів. Серед них – військовослужбовці, які були поранені під час минулих ротацій частини до першої лінії оборони, а також кавалери державних нагород.

Від імені предстоятеля Православної церкви України митрополита Київського та всієї України Епіфанія вручив нагороди морпіхам їхній капелан, військовий священник отець Анатолій Павлов.

Олексій Тригуб
Кореспондент АрміяInform

https://armyinform.com.ua/2020/05/morpihiv-nagorodzheno-medalyamy-za-zhertovnist-i-lyubov-do-ukrayiny/?fbclid=IwAR1wUpYvTWrVe8fcMgbjegOXOrO-DE5lVsxxgMOhUsmSnYzavaBUo3T-_kU

Filed under: Повідомлення



Залишити відповідь

*

Статті