Статті Коментарі

Білозерська INFO » Статті » Про фривольні чоловічі розмови

Про фривольні чоловічі розмови

Прочитала розшифровку, як двоє депутатів, що не помітили увімкнених мікрофонів ЗМІ, фривольно обговорюють зовнішність своєї колеги. А власне, через що скандал?

Один розповідає іншому якісь таємниці колеги, які вона довірила йому, сподіваючись на його порядність? Ні.
Він каже про неї якісь об’єктивно погані речі – що вона, приміром, отримала місце в списку за хабар? Ні, нічого такого не каже.

Він просто вважає, що вона сексуально приваблива жінка (хоча трошки не в його смаку), і ця її властивість добре нагодиться у політичній боротьбі. Все.

Що тут такого? Чоловіки завжди плюс-мінус в таких словах обговорюють зовнішність жінок (і жінки часто-густо не відстають). Якби він щось подібне сказав їй в обличчя – так, це було б образливим, бо свідчило б про його неповагу до неї, про категоричне, декларативне несприйняття її у будь-якій ролі, крім “шматочка м’яса”. Але коли не для сторонніх вух, то щось подібне кажуть майже всі, і це нормально. Не хочеш, щоб чоловіки обговорювали твою сексуальність – не виглядай сексуальною, не вип’ячуй свою жіночу привабливість. Не фарбуйся, не підкреслюй одягом груди чи стегна, носи зачіску “хвостик” чи “кублик” – і вони не будуть 🙂 Ну, хіба що казатимуть: “Ні, я стільки не вип’ю” 🙂

Коротше, я вважаю, що люди, які роздмухали зі звичайнісінького мужицького пліткування медіа-подію, вчинили гірше, ніж оті мужики.

Пост без політики, якщо що. Виключно про ситуацію, а то зараз ще мене в прихильності до “Слуг” звинуватять 🙂

Filed under: Статті



Залишити відповідь

*

Статті