Статті Коментарі

Білозерська INFO » Статті » Якщо їм набридне піаритись – нас роззброять

Якщо їм набридне піаритись – нас роззброять

Серед вимог сьогоднішнього опозиційного мітингу на захист армії є “Зупинити роззброєння на передовій”, “Скасувати указ відкривати вогонь у відповідь”, “Дати указ знищувати ворожі сили у відповідь на обстріл”, “Скасувати укази про заборону розвідки і аеророзвідки”.

І це все пролунало після брифінгу командувача ОС Кравченка, на якому той чітко пообіцяв-пояснив: роззброєння і скорочення військ на передовій не буде, вогонь у відповідь в разі порушення противником мирних домовленостей – буде, безпілотники можуть літати і позиції обладнуватись, якщо без просування вперед, і т.д.

Трохи безглуздо, навіть неприємно для декого виглядає, чи не так?

Є в нас категорія людей, які не люблять політиків і взагалі всіляку публічну активність – за піар, хайп і зрадоньку. Є військові, які відверто сміються з паніки погано інформованих цивільних і роблять стьобні пости про те, як в них нібито вилучають танки і кулемети.

А знаєте, чому не вилучають?
А через весь отой пафосний хайп на Майдані і Банковій.
А через весь отой хайп із тілами загиблих і пораненим, якого не витягли.

Побачили, що піпл не хаває – шорх! – відмотали трохи назад. Вони завжди так роблять.
А бачать вони, що піпл не хаває – лише тоді, коли приходять Хайп, Піар і Пафос – три Вершники Опозиції. Дві сотні людей з плакатами і камерами важать більше, ніж 20 млн незадоволених перед телевізором. Так це працює.

Тож хай піаряться. Хай більше, голосніше піаряться. Хай кричать про роззброєння, якого немає. Бо якщо їм набридне кричати – нас роззброять.

Filed under: Статті



Залишити відповідь

*

Статті