Статті Коментарі

Білозерська INFO » Статті » З приводу жінки, яку побили і намагалися зґвалтувати у потязі

З приводу жінки, яку побили і намагалися зґвалтувати у потязі

З приводу жінки, яку побили і намагалися зґвалтувати у потязі – не про сам випадок, а про те, як запобігти такому на майбутнє.

Я проти окремих “чоловічих” і “жіночих” купе і вагонів. Бо білетів на поїзди дуже часто не вистачає. Це ненормально, якщо є порожні місця, а квитки на них тобі не продають, бо ти “не тієї” статі.
До того ж, жінки теж можуть скоїти злочин – наприклад, обікрасти. Так що подорожувати жінці з жінками – це ще не захист. Та й чоловік чоловіка навряд чи зґвалтує, а побити чи пограбувати може.

Я за повернення поліцейських – десь двох на потяг. Зв’язок з ними має бути у провідника. Крім того, у сучасних дорогих вагонах, де працює все обладнання, повинні бути в кожному купе тривожні кнопки для виклику поліції. З великою червоною табличкою поруч, яка попереджатиме про штраф за необґрунтований виклик.

У старих вагонах, де нічого працювати не буде, особливо в плацкартних, поліцейські повинні час від часу робити обхід. Їхній вигляд буде охолоджувати кримінальників – у переважній більшості випадків це будуть не ґвалтівники, звісно, а звичайні п’яні дебошири.

А взагалі, щоб не розмінюватись на дрібниці – рецепт проти злочинців все той самий: дозволити громадянам вільне володіння нарізною короткоствольною зброєю.

Filed under: Статті



One Response to "З приводу жінки, яку побили і намагалися зґвалтувати у потязі"

  1. Можливо, що зброя і допоможе. Але, наприклад, у одеських потягах працюють, вночі, злодії. Дуже просто, коли квитки – іменні, всі дані про матеріальний стан можна знайти у соцмережах. Замок дверей купе вправно виводиться з ладу, щоби фіксатор не працював, решта – справа техніки. А обікрадений пасажир – нічого не знає, не бачив, куди звертатися з цим – незрозуміло, все на цьому закінчується. Провідники, схоже на те – в темі і в долі. Занадто напружені і перелякані. Немає у нас правоохоронців, кримінальники вільно пасуться на громадянах, враження таке, що – тісно пов’язані.

Залишити відповідь

*

Статті