Статті Коментарі

Білозерська INFO » Статті » З приводу упійманих в Білорусі “вагнерівців”

З приводу упійманих в Білорусі “вагнерівців”

З приводу упійманих в Білорусі “вагнерівців”. Наскільки я розумію, існувала угода між Путіним і Лукашенком про використання Білорусі як транзитної бази для мандрівних іхтамнєтів. Скориставшись цією угодою, Путін почав накопичувати в Білорусі своїх бойовиків. (Адже якби вони справді запізнилися на стамбульський літак, просто вилетіли б наступним).

Мета Путіна: коли Лукашенко очікувано намалює собі десь 70% на виборах, білоруси зрозуміють, що це брехня, у них урветься терпець і вони масово вийдуть на Майдан. Лукашенко, що має потужні і добре контрольовані силові структури, цей Майдан очікувано розжене – кийками, водометами і сльозогінним газом. Без використання вогнепальної зброї, бо не знадобиться. Заявить, що цей Майдан організувала Росія, перетерпить невеличкий “ай-я-яй” від Заходу за його розгін і буде спокійно правити далі.

Тепер вводимо новий фактор – путінських іхтамнєтів. Кількох десятків вистачить, щоб криваво розстріляти протестувальників і звалити це на Лукашенка. Бацька потрапляє в абсолютну міжнародну ізоляцію, і шлях у нього залишається один – до складу Росії разом зі всією Білоруссю.

Що стосується України – на жаль, наших рідненьких колаборантів – “українців” з подвійним громадянством, що воювали на Донбасі на боці Путіна, ми в будь-якому разі не отримаємо і обміняти на захоплених кримських татарів не зможемо. Після виборів Лукашенко поверне їх до Росії, бо інакше це було б уже взагалі. Вони знайдуть свою смерть десь у Сирії або на тому ж Донбасі, бо така вже їхня доля. А нам давно вже час зрозуміти, що ніхто, в даному разі Лукашенко, за нас працювати не буде. Треба самим.

Filed under: Статті



Залишити відповідь

*

Статті