Статті Коментарі

Білозерська INFO » Статті » Жіночий ветеранський рух на Марші

Жіночий ветеранський рух на Марші

Дівчата, ви красуні і молодчаги!
Побачивши “окрему форму ЖВР” з чорними беретами, я була трохи шокована, що є, то є 🙂
Знаю, що деякі діючі військовослужбовці скажуть на це своє авторитетне “фе”.

Але ж я таки трохи тямлю в інфовійнах та інформаційній роботі. І знаю, що естетика понад усе. Усе, що круто виглядає, має право на існування! А ви вчора виглядали дуже круто.

З учорашнім святом вас і всіх-всіх-всіх!

Розповім принагідно одну історію. Років 15-16 тому лазили ми зеленими “мурзиками” у камуфляжах на природі і наробили силу-силенну “крутих” фото. Серед нас був один старший вже дядько, роздовбай і любитель випити. Колись давно він служив у радянській армії і ненадовго, якщо я не помиляюся і якщо він не вигадував, встиг навіть потрапити в Афган.

Так ось, наші “круті” фотки побачив батько одного з нас, який теж колись служив в армії. І сказав, що на нас на всіх форма сидить як на корові сідло, краще вдягнули б щось цивільне – крім отого дядька. На ньому форма як рідна.
Ми дуже здивувалися, бо нездатні ще були побачити цю різницю – та й, зрештою, були молоді і гарні, а той вже побитий життям, і форма була на ньому, здається, з чужого плеча…

Згодом і я навчилася безпомилково визначати ряджених, і сама не помітила, як на мені почала сидіти форма. Будь-яка – і статутна, і фронтова “номер вісім”.

Так ось, дівчатка, на вас усіх вчора сиділа форма ЖВР. Новенькі футболочки і берети дивним чином сиділи на вас усіх наче влиті.

Бо ви справжні.

#ЖВР

Filed under: Статті



Залишити відповідь

*

Статті