Статті Коментарі

Білозерська INFO » Повідомлення » Я – цивільна

Я – цивільна

Сьогодні останній день моєї служби у ЗСУ. Звільнилася в запас за станом здоров’я.

Я тепер теж ветеранка – неоголошеної замороженої війни. У найближчих планах – лікування, а там побачимо. Думаю, моя подальша діяльність так чи інакше буде пов’язана із захистом Втчизни. І так, я повернуся на фронт, якщо ситуація зміниться.

Допомога не потрібна, усе є.
На вибори не збираюся, тож політичну конспірологію прошу не розводити. Однак і осторонь політичних процесів більше не буду. Мені тепер можна писати усе, за що не забанить Цукерберг 🙂

Буду потроху віддирати від себе камуфляж, який не знімала шість з половиною років. Повернуся до батьків, які сильно постаріли за цей період і потребують мого піклування. Дочекаюся чоловіка з його контракту.

Буду підтримувати проукраїнські сили. Співпрацюватиму з людьми, яким довіряю. Спробую реалізувати кілька творчих задумів, які накопичились за ці роки.

Дякую всім, хто був крайні два роки зі мною – командирам, особливо комбату Вадимові Сухаревському, підлеглим і всім співслужбовцям – тим, хто вчив і допомагав, і тим, хто не сприймав і демотивовував – за неоціненний життєвий досвід, який тепер назавжди мій і обов’язково втілиться у щось цікаве 😉.

Попереду – новий етап життя і нові битви. Важкий період нашої історії нікуди не дівся, і ми від нього нікуди не дінемось.

Filed under: Повідомлення



Залишити відповідь

*

Статті