Статті Коментарі

Білозерська INFO » Повідомлення, Статті » Запланованої на сьогодні “інспекції” українських позицій під Шумами ОБСЄ разом з російськими колаборантами не відбудеться

Запланованої на сьогодні “інспекції” українських позицій під Шумами ОБСЄ разом з російськими колаборантами не відбудеться

Запланованої на сьогодні “інспекції” українських позицій під Шумами ОБСЄ разом з російськими колаборантами не відбудеться.

Що ви не кажіть, а з президентом нам іще пощастило. Згадайте, як у 2015 році Порошенко намагався роззброїти ДУК “Правий сектор”. Скільки часу – кілька днів, якщо не помиляюся – тривала збройна облога нашої бази, на якому рівні велися перемовини і яка немаленька кількість людей мітингувала на Банковій, перш ніж нам на якийсь час дали спокій.

Злякати і перетиснути Порошенка, які б рішення – правильні чи неправильні – він не приймав, було до біса важко.

А цей же ж, прости господи, такий сміливець! Ще й мітинг на Банковій зібратися не встиг, ще й Сухаревський не відмовився прямим текстом пускати інспекцію – самі тільки пости обурення у Фейсбук і прихована погроза вустами Бутусова – і все, вони швиденько відмотують все назад. До наступної спроби.

З одного боку – таке позорисько, що тьху. З іншого – хай краще вже так.

Filed under: Повідомлення, Статті



Залишити відповідь

*

Статті