Статті Коментарі

Білозерська INFO » Повідомлення » Мама подолала ковід

Мама подолала ковід

Вчора мою маму виписали з лікарні! ПЛР-тест – негативний. Вона подолала #COVID19. Тепер буде вдома доліковувати пневмонію.
Температура і сатурація вже в нормі, але страшна слабкість, майже не може ходити.

Я дуже переживаю через те, що позавчора ввечері, коли мама вже була ковід-негативна (але результатів тесту ми ще не знали), у палату, де всі пацієнтки вже одужували, підселили хвору з ковідом у важкому стані, яка захворіла недавно. Лікарі толком не знають, чи не могла мама та інші жінки в палаті заразитися повторно….

Всього мама була в лікарні трохи більше 2 тижнів, 8 діб в реанімації під киснем. Від появи симптомів пройшло приблизно 25 діб.

Я вам скажу, нашій родині ще пощастило. Маму врятували. Батько перехворів у легкій формі. За той час, що мама лікувалася, в цій лікарні були померлі від ковіду.

Люди, носіть маски у магазинах, транспорті тощо і сидіть вдома, якщо відчуваєте якісь симптоми! Бережіть один одного. Бо за місяць у нас буде ж… Вже дуже мало залишилося ліжкомісць у лікарнях, тому й змішують отак пацієнтів – важких з уже майже здоровими, через що я зараз знову переживаю…

Filed under: Повідомлення



Залишити відповідь

*

Статті