Статті Коментарі

Білозерська INFO » Статті » Про 120 “слуг” у військових частинах

Про 120 “слуг” у військових частинах

Судячи з учорашньої заяви Зеленського, сьогодні по в/ч, що дислокуються на Донбасі, катаються 120 “слуг” – піаряться перед виборами.
Це дуже погано – не те, що піаряться, а те, що приїхали.

Якби ці безмежно далекі від армії люди могли усвідомити, як проклинає їх “приймаюча сторона”, вони, певно, і носа б туди не пхнули.
Проклинає не за те, що вони “слуги” – а за те, що приїхали.

Вони проведуть для-галочки-зустрічі на КСП батальонів, можливо, навіть рот – і поїдуть на тривалу вечірню п’янку у мирні прифронтові міста на кшталт Маріуполя. Погано не те, що нап’ються – а те, що приїхали.

Чортяки, ви створили людям купу непотрібних додаткових проблем.
Солдати і матроси вже добу ї*ашать, наводячи порядок. Всі бордюри, я певна, вже пофарбовані, картинка вийде що треба. Зампотили вже нашукали ліві харчі, щоб накрити для вас столи. Придумали, де покласти спати, якщо комусь заманеться залишитись.

Армійські підрозділи – доволі закриті організми, які в проміжках між виконанням різних непотрібних речей для задоволення-заспокоєння вищого командування – ще й захищають Україну. Стоять на посту. Обладнують укріплення. Ремонтують зброю і техніку. Їм бракує лісу, електродротів, транспорту і різної хитрої електроніки.

А показухи їм не бракує ніколи. Де б не були, що б не робили. Вона скоро їм через вуха полізе. Ті з них, які справжні, сумують за бойовими діями, відсутність яких дає вам можливість кататися по фронтах.

Ех, сумую за часами, коли поблизу передової не те, що політика чи генерала – веспера не було…

Filed under: Статті



Залишити відповідь

*

Статті