Статті Коментарі

Білозерська INFO » Статті » До мене дійшло, чому Трамп не визнає результати виборів

До мене дійшло, чому Трамп не визнає результати виборів

До мене дійшло, чого Трамп так чіпляється за владу і не визнає результати виборів.
У Штатах, де неможливо розігнати опозицію ОМОНом чи звернутися до Печерського суду, його боротьба за владу приречена, і він не може цього не розуміти. Весь цивілізований світ (це крім Росії і Китаю) теж це розуміє і вже привітав Байдена з перемогою.
Так навіщо ж Трамп так ганьбить себе?

Гадаю, все просто. Він розраховує на те, що інтелігентна людина, за яку він має Байдена, не любить скандалів і всіляких брудних розборок. І задля того, щоб прийти до влади мирно і без проблем, а не виганяти з Білого Дому поганою мітлою Трампа під гуркіт вуличних заворушень – що задля цього Байден піде на поступки й пообіцяє Трампові непереслідування. Наприклад, не судити його за якісь ще не до кінця відомі нам шашні з Путіним. В будь-якому разі, судячи з нинішньої поведінки Трампа, рильце в нього добряче в пушку й переслідувати його таки є за що.

Filed under: Статті



One Response to "До мене дійшло, чому Трамп не визнає результати виборів"

  1. Іллюзія. Пригладжена, політкоректна, проста, доступна, зі всіх боків підтримувана і ретрансльована – іллюзія. Той же Байден – все життя в політиці, зкурвлений абсолютно. Він ще з Політбюро перетирав мутки, і користувався їхньою гостинністю. Зараз він, уже, канєшно, – ні рак, ні жаба, але преться до влади, не надто перебираючи засобами. Поведінка, безумовно, безвідповідальна. БЛМщики, організовані демократами, голосування 150-річних, поштові вкиди, рівень дискусії, знижений до мавп’ячих розбірок, системне цькування Трампа, не як президента, а саме, як Дональда Трампа, все це – негарно виглядає. Класика, конфлікт фінансового капіталу із промисловим. Імпер-глобалістів із націонал-ізоляціоністами. Грунт для компромісу – відсутній, як такий.
    ——————————–
    Я, коли писав, тут, про обкатку в Україні тактики поділу на два, безнадійно-непримиренних табори, про прапори Конфедерації на Лугандосі – не жартував, анітрохи. До того були причетні штатські політтехнологи, і, можливо, російські, але обкатували одну, нову, привабливу концепцію, популярну в політтехнологічних колах. Коли увесь великий світ розділяється на “ми” і “вони”, і 50% – у тебе в кишені, гарантовано. А це – немало. Зараз можемо бачити, як ця тактика була застосована в країні походження. Наївно і шкідливо є вважати, що коли одна сторона мавп’ячих розборок, начебто, чорна, то протилежна – непремінно біла, і не інакше. Обидві пнуться до влади за тим же самим. Запозичують методики, засоби, стають подібні одна до одної. Про якесь, народне благо – взагалі не йдеться. Тільки про те, як на зібрані з народу податки утримувати армію, яка вже забезпечуватиме інтереси транснаціоналів по всьому шарику. А медицину, платники податків – хай оплачують самостійно. Ібо нєхрєн плодити іждівєнчєство, тіпа. Про те, а ким є транснаціональні компанії, фінансові жучки, у цій схемі – ніхто не говорить, і, навіть, не питає. Нікому не цікаво, мабуть. Або, до поставлення допускаються тільки, і виключно, правильні питання.
    ——————————–
    Трампа буцали всі підрозділи істеблішменту, із Голлівудом, розвідспільнотами і пресою включно. Буцали, так само, як неполіткоректних професорів університетів, чи будь-кого, хто не спішить приєднатися до правильної зграї. Я – не найбільший симпатик Трампа, але, змушував Турчинова до здачі Криму – не він, а Обама, і десь неподалік – був Байден, віце – президент. Цілком вірогідно, що Трампа дожують, гуртом, кодлом, бо він неслабо їм усім поламав пасочки. Тільки, не буде ніякого добра, з того, ні нам, ні самим Штатам. Трамп, об’єктивно, був сплеском від’ємного зворотнього зв’язку, намагався відрегулювати баланс, рівновагу держави. тоді, як демократи – амортизують власну державу, заради шкурних інтересів. Неважко зрозуміти, як вони, при цьому, ставляться до інших, чужих держав. Що нам, власне, добре, наочно, довели демократичні креатури на посадах в українській державі.
    ——————————–
    Ще раз про Трампа. Цього імпульсивного авантюриста, НМСД, ще не раз згадають добрим словом. Хоча би за наміри, і за те, що наважився піти проти течії, бо вважав, що так – правильно.

Залишити відповідь

*

Статті