Статті Коментарі

Білозерська INFO » Відео, Репортажі, Фото » Євромайдан 25.11.2013. Майдан,“Беркут”на Європейській, облога “Свободою” Печерського РУГУ (ФОТО, ВІДЕО)

Євромайдан 25.11.2013. Майдан,“Беркут”на Європейській, облога “Свободою” Печерського РУГУ (ФОТО, ВІДЕО)

Вечір. На Майдані Незалежності – концерт і заклики не піддаватися на провокації.



На Європейській площі повно “Беркуту”. Зйомка зроблена приблизно в той самий час, коли мітингувальники знешкоджували СБУшний мікравтобус з прослушкою, але трохи в іншому місці. Народ скандує і “Революція!” – і “Міліція з народом” 🙂 У “беркутів” балончики з “Тереном” розміром з невеликий вогнегасник.



Трохи пізніше протистояння розгорнулося під Печерським райвідділом на Московській, 30.

Затриманих зранку свободівців Віталія Благодарного і Олега Матяша до пізнього вечора так і не відпустили, і їхні побратими пішли до Печерського райвідділу, де хлопців мали тримати. Він був оточений неймовірною кількістю “космонавтів” у протигазах.
Пікетувальники зайняли всю проїжджу частину, через це ДАІшникам довелося перекрити рух.
Серед пікетувальників було семеро народних депутатів, вони вимагали, щоб їх пропустили до райвідділу, але їх не пропустили, через що нардепи написали заяви про злочин.



Пікет тривав до пізньої ночі. Десь ближче до дванадцятої ночі стало відомо, що затриманих хлопців у райвідділі вже немає. Їх під посиленою охороною відвезли до ізолятора тимчасового тримання на Косогірному провулку.

Filed under: Відео, Репортажі, Фото · Tags: ,



Залишити відповідь

*

Статті