Статті Коментарі

Білозерська INFO » Статті » Ефка хвора

Ефка хвора

14379905_1155719317819101_1993740548694549616_o

Ефка важко хвора. Діагноз – вірусний ентерит. Шанси вижити – приблизно 50/50.

Ввечері вона була ще нормальна – може, трохи менше їла, ніж звичайно, і трохи менше бігала. Зранку її не було. В обід я влаштувала обшук, гідний працівника спецслужби, і знайшла її напівживою, у непримітному куточку на купі старого дрантя.

Треба віддати належне моїм хлопцям, я пишаюся ними. Коли я сказала: “Заводьте машину, везем Ефку в лікарню”, не побачила навіть перекривленої мармизи.

За годину Собакіна була в клініці. Ага, я в неділю знайшла працюючу клініку.
Коли лікар дізнався, що чотиримісячна дворняга виконує команди і взагалі нічого не боїться – був, м’яко кажучи, здивований. Сказав, що шанси є, що ми встигли вчасно, і поборотися за собаку варто.
Ефці зробили крапельницю, накололи антибіотиками, поставили катетер. Я накупила прірву ліків. Вертаюся з нею на базу. Вона не ходить – ношу на руках. Найближчі три дні будуть вирішальними.

Коли мене вчергове знадобилося за щось облити брудом, хтось пригадав, що в мене на совісті тяжкий гріх – рік тому я брала відпустку з фронту, щоб пошукати власного кота. Тепер з’явився ще один – я мала завтра з групою їхати на передок, але мені дозволили поїхати на три дні пізніше. Спробую виходити Ефку. І хто що думає з цього приводу – мені абсолютно пофіг.

Filed under: Статті



One Response to "Ефка хвора"

  1. Саламандра :

    Да шлите вы куда подальше тех, кто критикует вас за то, что вы пытались найти Ватничка. Заботиться о тех, кто вам доверяет – это не грех. И “мы в ответе за тех, кого приручили” – это не пустые слова. Выхаживайте Эфку, надеюсь, что она поправится.

Залишити відповідь

*

Статті