Статті Коментарі

Білозерська INFO » Статті » ТРАМП. ДАРМОЇДАМ БУДЕ СУТУЖНО

ТРАМП. ДАРМОЇДАМ БУДЕ СУТУЖНО

Коли на виборах у Штатах переміг Трамп і про нього не писав лише ледачий, мені було до чого завгодно, тільки не до Трампа 🙂 Тепер, наполовину розвантажившись – можна і про нього.
Отже.

Перше. Чому на виборах у Сполучених Штатах Америки переміг Дональд Трамп.

Вже було багато сказано про те, що Обамина політика підтримки дармоїдів (тих, що живуть на допомогу від держави) дала Трампові голоси пересічних трудяг – робітників і фермерів, які зазвичай не ходять на вибори, бо їм немає коли.
Але є ще одна причина. Обама – чорношкірий, і з цієї причини за нього голосувало дуже багато не білих американців. Лише їхніх голосів йому б для перемоги не вистачило, він отримав також багато голосів білих співгромадян, яким подобалась його політика. Але не білі – голосували за нього масово, переважною більшістю.

Клінтон є продовжувачем політики Обами, але… вона біла (мінус голоси частини чорношкірих) і жінка (мінус голоси частини мусульман та інших подібних). Прошарок американців з низьким IQ навряд чи розумів, що вона продовжуватиме політику попереднього президента, вони бачили у ній лише жінку і білу. Без цих двох страшних недоліків – гадаю, вона виграла б вибори 🙂

Друге. Що зміниться в США і в світі після перемоги Трампа.

Бог дасть, піде відкат від політики толерантності і політкоректності назад до консервативних цінностей. Толерантність і політкоректність, як і багато чого іншого – це як ліки, корисні у малих дозах. У зашкалюючих дозах останніх десятиліть вони є отрутою.

Третє. Що перемога Трампа принесе Україні.

Вона принесе Україні позитив, але не зараз, а трохи згодом.
Президент-консерватор – це підсилення Сполучених Штатів. Україні вигідні сильні Сполучені Штати як противага агресивній Росії. Чим сильніші вони – тим для нас краще.
Але це у перспективі, а спочатку нам буде важко. Бо серед дармоїдів, для яких тепер прийдуть важкі часи – не лише безробітні американці, а й українські можновладці-крадії. Якщо вони колись привчаться трохи менше красти – не ці, ці безнадійні, а вже наступні – ось тоді і почнеться позитив.

Filed under: Статті · Tags:



Залишити відповідь

*

Статті