Статті Коментарі

Білозерська INFO » Статті » А я знаю, що робити з портретом Тимошенко на Йолці

А я знаю, що робити з портретом Тимошенко на Йолці

Як багато хто знає, вже не перший день активно збирають підписи за те, щоб прибрати з Йолки на Майдані величезний портрет Юлії Тимошенко.
Бо, знаходячись на Йолці, він ніби стає символом всього Євромайдану, а далеко не всі, хто туди вийшов, підтримують Тимошенко.

Якщо казати про цей збір підписів, то я вважаю, що їх збирати доречно лише серед людей, які стоять на Майдані. Бо всі інші не мають морального права висловлюватись з цього приводу.

Тим не менш, проблема з обличчям Юлії Володимирівни наявна, і якось вирішувати її треба.
Вочевидь, політики з “Батьківщини” не повинні були вішати цей банер на Йолку, але якщо вже повісили, то вимагати від них його зняти означає розсварювати майданівців між собою.

Що я пропоную зробити?
Йолка – не лише дерево, неприхильне до Януковича. Вона ще й символ зимових свят. Тим більше, що ця конкретна Йолка вже давно не контролюється ні Януковичем, ані Поповим, а контролюється повстанцями. То хай вона тепер буде святковою майданівською Йолкою.
Прикрасити її здоровенним тризубом, прапорами, карикатурами на Януковича і Путіна, жартівливими гаслами та іншим народним креативом. Один-два квадратних метри обов’язково залишити порожніми і встановити туди табличку “Зарезервовано для Януковича” 🙂 Бо хтозна, як воно повернеться, а місця потім вже не буде 🙂

А плакат з Юлею – це серйозний політичний плакат, він символізує як підтримку особисто Тимошенко і її політсили, так і боротьбу з політрепресіями. Через цю серйозність йому на святковій Йолці не місце. Тому варто прибрати його звідти і повісити день на видному місці на одній із будівель, узгодивши це з Майданом.
Вибіркова толерантність forever!

Filed under: Статті · Tags: , ,



Залишити відповідь

*

Статті