Статті Коментарі

Білозерська INFO » Повідомлення » 23 грудня – судові дебати у “васильківських “терористів”

23 грудня – судові дебати у “васильківських “терористів”

ПИШЕ ТЕТЯНА БЛИЗНЮК:

ВАЖЛИВО!!! Мобілізуймось на суд до васильківських “терористів”. Не допустити їхнього засудження має бути справою честі сьогоднішнього Майдану.

Сьогодні закінчилося так зване судове слідство по справі трьох патріотів України Сергія Бевза, Ігоря Мосійчука, Володимира Шпари. Суддя оголосив, що на наступному засіданні відбудуться судові дебати.
Нагадаю, їх судять за нібито підготовку до теракту, а саме – за підготовку до підриву Бориспільського пам’ятника Леніну, який було демонтовано місцевою владою ще до того, як хлопців посадили. За цей “злочин” патріоти караються в Лук’янівському СІЗО вже 2 роки і 4 місяці. Їм підкинули речові докази, до них були застосовані катування, тиск, шантаж і погрози. Їхні родини були матеріально і морально виснажені. Їхні маленькі діти не пам’ятають своїх батьків.

Наразі справа йде до завершення. Дебати – потім вирок. Думаю, не треба нагадувати, що справою честі сьогоднішнього мирного майдану є визволення політв’язнів. Тож закликаю прийти на судові дебати майданівців, народних депутатів, журналістів, усіх громадян доброї волі, які прагнуть реальних досягнень Майдану. Майдан, який зруйнував бесарабського Леніна, має довести свою дієвість, захистивши людей, яких обвинувачують у мислезлочині проти Бориспільського Леніна.

Судове засідання відбудеться 23 грудня о 15.00 в Києво-Святошинському районному суді за адресою м. Київ, вул. Мельниченка, 1.

Звертаюсь до Андрій Парубій, Eduard Leoniv, Oleg Medunitsya, Yuriy Syrotyuk, Андрій Іллєнко, Оксана Продан, Олесь Доній та інших депутатів-опозиціонерів.

Координатор КВП Тетяна Близнюк.

Filed under: Повідомлення · Tags:



Залишити відповідь

*

Статті