Статті Коментарі

Білозерська INFO » Повідомлення » Увага! 23 і 24 грудня – всі на суд до “васильківських “терористів”!

Увага! 23 і 24 грудня – всі на суд до “васильківських “терористів”!

ЗВЕРНЕННЯ ХРИСТИНИ БЕВЗ, ДРУЖИНИ УВ’ЯЗНЕНОГО СЕРГІЯ БЕВЗА:

Мене звати Христина, це – мій чоловік Сергій і маленький син Ярема. Ось уже більше 2 років Ярема росте без тата. І це не тому, що мій чоловік уникає своїх батьківських обов’язків. Навпаки, він дуже любить нас і понад усе на світі мріє бути поруч з нами.
Але вже довгих 2,5 роки Сергія тримають під арештом у Лук’янівському СІЗО за сфабрикованим обвинуваченням. Його можуть засудити до багатьох років тюрми за те, чого він не робив.

Сергія і ще двох підсудних по справі звинувачують у підготовці до підриву пам’ятника Леніну в Борисполі 24.08.2011 р., який на той час вже був демонтований. Кримінальна справа у ЗМІ відома, як справа „васильківських псевдотерористів”.

Підсудним підкинули муляж вибухівки та листівки. Однак, ніщо не пов’язує їх з цими та іншими підкинутими „речовими доказами”: ні на чому немає їхніх відбитків пальців і слідів ДНК. Є лише свідчення брехливого свідка, на якого тиснуть відкритою проти нього кримінальною справою. Окремо, мого чоловіка звинувачують також у закликах до повалення конституційного ладу за популярною нині 109 статтею КК – нема ні доказів, ні свідчень свідків.

Чому підсудними обрали саме їх? Тому, що вони намагались щось змінити у своїй країні на краще і робили для цього конкретні речі. Як депутати міської ради Василькова, хлопці добились того, що в місті закрили більше 10 нелегальних гральних закладів. Вони домоглись того, що квартири у житловому будинку, які незаконно були надані прокурорам і суддям, повернули інвесторам, а незаконно приватизований гуртожиток – повернули у власність громади тощо.

Не буду довго розписувати, що нам довелось пережити за ці 2,5 роки “слідства” і “судів”..
23 грудня в понеділок у нашій справі починаються судові дебати.
Я звертаюсь до всіх українців, небайдужих громадян і прошу прийти на засідання, щоб підтримати нас своєю присутністю.
Окремо прошу про присутність народних депутатів України, Сергієвих побратимів-свободівців, друзів та усіх, хто його знає.
Також дуже прошу своїх колег-журналістів висвітлити перебіг судових дебатів у медіа.

Сьогодні несправедливо засудять їх, завтра – прийдуть до Вас. Події 1 грудня на Банковій продемонстрували, що випадково потрапити під безжальну руку правохоронителів може кожен.

Нам дуже-дуже потрібна Ваша підтримка.
Буду вдячна за репост, але ще більше – за Вашу особисту присутність в суді.

Отже, 23, 24 грудня о 15:00, 25 грудня о 14:00.
Адреса: Києво-Святошинський райсуд м. Києва, вул. Мельниченка, 1.

Їхати маршрутками до зупинки “Янтарна” на Великій Кільцевій:
від метро “Житомирська”, “Нивки” –
№№ 23, 716, 717, 720, 721;
від метро “Академмістечко” –
№№ 301, 304, 401, 408, 438; 56к, 56д;
від Національного цирку – № 721;
від метро “Вокзальна”, з боку центрального входу залізничного вокзалу маршрутка № 401. (Уточнюйте у водіїв, може, десь змінився маршрут).
Прикріпила також карту проїзду.
Мій телефон у разі виникнення питань: 063-224-17-30.

Filed under: Повідомлення · Tags:



Залишити відповідь

*

Статті