Статті Коментарі

Білозерська INFO » Відео, Репортажі, Фото » Маленький успішний рейд майданівців проти партії влади (ФОТО, ВІДЕО)

Маленький успішний рейд майданівців проти партії влади (ФОТО, ВІДЕО)

Сьогодні, проходячи повз будинок КМДА біля 17-ї години, журналіст ІА “Поряд з вами” Дмитро Сіркович помітив групу громадян, схожих на активістів Євромайдану та активістів ВО “Свобода” , що були вдягнені у будівельні каски та блакитні поліетиленові плащі. Досить швидко група почала рухатись від КМДА в напрямку метро “Палац Україна”. Але, не дійшовши до останньої, група активістів звернула до будівлі “Укрзалізниці”, де провела пікетування проти незаконних дій керівництва державного перевізника. Вірогідно, йдеться про події, коли “Cпівробітника «Укрзалізниці» звільнили за пост про «антимайданівські потяги»”.

Під час акції звучали гасла проти політичних репресій, винним же у ситуації, що склалася, було названо гендиректора “Укрзалізниці” Сергія Балаболіна.



Після пікетування “Укрзалізниці” відбулися також пікетування нещодавно встановлених, імовірно, незаконно, малих архітектурних форм, в яких йде продаж перепічок під ТМ “Кулінічі”. Активісти зазначили, що київські хлібзаводи цілеспрямовано вбивають, аби дати можливість бізнесменам від влади заробляти мегаприбутки. Під час пікетування МАФів останні було розфарбовано характерними написами. Жодна булочка чи продавчиня не постраждали.

Ну, й наостанок, про своє існування активісти нагадали київському полку “Беркуту”. Останніх закликали не виконувати злочинних наказів, пам’ятати, що треба служити не режиму, а народу. А також не забувати, що їхні діти та дружини мешкають також в Україні, а тому також заслуговують на майбутнє, що є кращим, ніж його готує партія влади.

Після цього активісти, неушкоджені та без втрат, повернулися до КМДА. Пообіцяли, що такі вилазки стануть регулярними… Що ж, чекаємо…

Дмитро Сіркович, ІА “Поряд з вами”

Filed under: Відео, Репортажі, Фото · Tags: ,



Залишити відповідь

*

Статті