Статті Коментарі

Білозерська INFO » Відео » Концерт для військових на Миколая (ВІДЕО)

Концерт для військових на Миколая (ВІДЕО)

На Миколая нас запросили на прекрасний концерт, який відбувся в розташуванні одного з батальйонів ЗСУ. Співали Тарас Компаніченко і “Хорея Козацька”, Василь (Живосил) Лютий, Святослав Силенко і Валерій Гладунець.
Також військовослужбовцям привезли “миколаївські” подарунки, усе найнеобхідніше для бійців. Багато корисного – зокрема, генератор, подарували і нашому підрозділу, що що ми дуже дякуємо. Організував концерт і подарунки міністр молоді і спорту Ігор Жданов, який теж приїхав – до речі, без піару, журналістів і довгих гучних промов. Подяка йому, музикантам і всім волонтерам, які долучилися до допомоги фронту.

До вашої уваги – відеозапис з концерту, на якому я опинилася без відеокамери і знімала півтори години на мобільний. Запис не зовсім повний – самі розумієте, це мобілка і з нею час від часу трапляються різні неприємні речі, але більшу частину записати вдалося. Це був справді прекрасний концерт – тихий, камерний, де старовинні українські духовні гімни чергувалися з сучасними піснями, народженими війною…
Послухайте, воно того варте.

20161219_140405

20161219_140418

20161219_150815

Filed under: Відео



Залишити відповідь

*

Статті