Статті Коментарі

Білозерська INFO » Статті » “Кольорова революція” в Штатах

“Кольорова революція” в Штатах

Прихильники Трампа захопили Капітолій у Вашингтоні. Ну, нічого собі.
Американців абсолютно не шкода. Цей бардак їм за оте зверхнє до нас – “немає військового вирішення” etc.

До речі,, хто з наших можновладців тепер готовий поїхати у Вашингтон роздавати печеньки перед Капітолієм? А то ще Трамп переможе 🙂

Якби я вважала Путіна не тим, ким він насправді є, а чимось більшим – сказала б, що він помстився Вашингтону за Тбілісі і Київ: там тепер кольорова революція. (Хоча кольорові якраз за Байдена 🙂

А Трамп-то, Трамп! Уявляєте, чого і скільки він за ці роки накоїв, що тепер на таке пішов?

Тепер може статися, що всій американській освяченій століттями демократії, виборчому праву, двопартійній системі настане такий самий гаплик, як і Трампу. Воістину, історію творять особистості, а не закономірності. І після того, як вся оця їхня фігня закінчиться, ми з ними разом сядемо і подумаємо, як жити далі і чим все оте застаріле й нежиттєздатне замінити.

Filed under: Статті



One Response to "“Кольорова революція” в Штатах"

  1. Трампуньо – лише прапор цього руху. Сили противників мають бути співставні, і, якщо з одного боку – ютупчик, твіттер, фейсбучєк, штатська пошта, преса, і координаційний апарат демпартії – то ніякий, одинокий, Трамп їм у противники не годиться, а ми бачимо затяжну бійку. Демократи не хочуть називати, визнавати, що мають численних, ідейних противників, щоби не сприяти висвітленню справжньої чисельності, і консолідації противника, а воліють подавати справу так, що винен у всьому – єдиний, зловорожий Трамп. Це – їхня, індіанська військова хитрість. Але, нащо нам купуватися, на цю, демократичну макуху?
    ——————————–
    Справді, Штати наочно показали, що деякі проблеми штатської влади і держави – не мають демократичного рішення. Але, мають – “демократичне”. Хтось, після цього, дивуватиметься, що Штати тиснули на Майдан, і намагалися схилити до угод з ригами, і поступок Януковичу? Чи, що, фактично, допомогли Путєну хапнути Крим? А вже після того – Байден тут розповідав, про зняття Шокіна, про Україну, поділену на “стейтс”, прилаштував синочка, до “вигідного рекету”, т.д., і ніщо йому не муляло.
    ——————————–
    Американська політична машина – розсипається на ходу. Як би хто її не освячував, двісті років. Вже видно, що нема, і не було там ніякої демократії, якщо без лапок. Про “демократичні вибори” – непогані були старі кінухи, із життя Дикого Заходу. Але, десь, після 50-х років, такі кінухи щезли, їх припинили знімати. З невідомих причин. Ну, або – зі зрозумілих причин.
    Машина, так само і політична, потребує не регулярного освячення, а регулярних, регламентних робіт, ремонтів, вдосконалення, заміни агрегатів на більш сучасні, оптимізації управління, т.п. Як бачимо, так воно не було, цього не робилося. Чому? Чому нація, що змінює моделі авт, телефонів – щорічно, нічого подібного не робила з виборчою системою? Бо було зручно, передбачувано, працювало, як треба замовникам і бенефіціарам. Штатські бенефіціари – надзвичайно своєрідна публіка, у відношенні до штатських пересічних. Поцікавтеся таким сюжетом, коли військові скаржилися, що у танках “Лі” гине багато екіпажів, машина зависока, бензинова, влучити легко, і одразу горить. Відповідь була в тому сенсі, що, да, горять, канєшно, але, не так уже і багато… Або, як вони, десь, у 41-му, на армійських гвинтівках, зменшили кількість нарізів, з 4-х до 2-х. Щоби швидше робити. А користі від солдатської стрільби – все одно, небагато. Я уявляю собі, щось подібне, у вермахті, чи у червоних, цей раціоналізатор – ускорітєль, вже наступної ночі, розповідав би слідчим, у підвалі, про свій шкідницький замисел і співпрацю з сігуранцою. Або, як бомберів гнали на завдання, при втратах, що сягали 65% (!!!), бо люфтваффе туго знали свій фах. Аж поки не діждалися, тупо, відмови вилітати, і змушені були домовлятися, про норму, 20 – 25 вильотів, і – додому. Схоже на якусь, китайсько – совєцьку азіатчину, чінгізханівського штибу, но – ніт! Американська “демократія”, застосована до власного війська. Ну, або, – голохвастовщина, де люди – як миші, чи кріси.
    ——————————–
    Штатами править еліта, не менш зверхня і зарозуміла, каннібалістично налаштована, ніж британська, французька, російська, українська, т.д. Ставитися до нас краще, ніж до власних манюпасів – вони не будуть, ніколи. Домовлятися з ними за круглим столом – ніколи не доведеться. Трамп уже в тому віці, коли вже треба мати за собою багато всякого. І, він, доречі, жодного разу не брехав свідомо, не робив всупереч обіцянкам, в міру сил дотримувався умов угоди, не демонстрував зверхність. І, такого удару “демократичній” машині – крім Трампа, не завдав ніхто. Він є той, хто назвав проблему по імені, але, це ж не означає, що він і є винуватцем, чи, це він проблему створив, т.д. Доречі, Трампуньо є реальним фактором, діючою особою, на відміну від Байдена – відверто виконавця. І, “демократам” – не соромно, ніде не свербить, через те, що втуляють виборцям ляльку, оболонку, голограму. А Трамп винуватий вже тим, що не спить на ходу, не плутає сестру з жінкою, продовжує боротися, незважаючи на безнадійність обставин. Ну – типовий гидкий, білий, цисгендерний супрематист! Я, канєшно, хотів би подивитися такі дебати, щоби там були два таких, як Байден, і їх би будили, по черзі, для зачитування репліки. Прикметно, що “демпартію” подібна перспективка – анітрохи не бентежить. Вони не бачать, наскільки смішні, з таким кандидатом.
    ——————————–
    Тепер вже зовсім ясно, що Штати розуміли невідворотність конфліктів, зіткнень, ще від часів Клінтона – саксофоніста, принаймні, готувалися, як могли, і їхні політтехнологи “прокатували” певні технології, в т.ч. – і в Україні. Ми знаємо про Манафорта, але, не факт, що не було інших. Україну використовували, як лабораторну країну, яку не жалко. Зараз наступила фаза, коли вони сами отруїлися, надихавшись тою ворожнечею без країв, релятивізмом без країв, бажанням знайти “ворога”, і відтягтися на ньому, реалізуючи всі садистичні забаганки. Вони, насправді, мають вже за собою певну історію подібних штук, хоча би – свою Громадянську війну, і т.д.
    ——————————–
    А ми, наразі, маємо власних “демократів”, і, відповідно – “демократію”, у стані напіврозкладу, і – не маємо жодного Трампа. Чи, може, є сумніви, щодо того, що наші “демократи”, маючи таких патронів, робили і роблять “вибори” за іншими, болєє лучшимі, правилами?

Залишити відповідь

*

Статті