Статті Коментарі

Білозерська INFO » Репортажі, Фото » Мирний Майдан і Банкова 19 січня 2014 року (ФОТО)

Мирний Майдан і Банкова 19 січня 2014 року (ФОТО)

IMG_7887

Цим постом закінчую серію “мирних” звітів. (Див. “Майдан 19 січня, вид згори” http://bilozerska.livejournal.com/800658.html). У наступному пості будуть фото і відео вуличних боїв.

Якщо коротко – настрій у людей був рішучий. Скандували “Ді-я-ти!”. Вимагали дій сьогодні й негайно, і засвистували політиків, які не дали їм такого плану і не повели за собою. Вимагали обрати єдиного лідера революції.

Багато людей, особливо літні жінки, своїм зовнішнім виглядом знущалися з ідіотських януківських законів. У них на головах були каструлі, миски, друшляки, паперові ковпаки з написом “Каска” тощо. Бачила грузинів у національних головних уборах і написом “Велика шапка” 🙂

На Банковій до цього була акція – жінки приносили дитячі іграшки. Познімали трохи ці іграшки на тлі нерухомих, як манекени, ВВ-шників. Там все було спокійно. Люди були розгублені, бо не знали, що робити. Хіба що на розі Банкової та Інститутської трохи познущались з ДАІшника, який причепився до когось, а потім погрожував застосувати зброю. Його, зокрема, закидали дрібними грошима.

Цікаве почалося, коли ми почали пробиратися до Верховної Ради через силу-силенну кордонів, а потім звідти на Європейську…

Далі буде.

Сотні самооборони створили коридор для вільного проходу людей через заповнений Майдан

Зловили ДАІшника

Кордони перед ВР та у Маріїнському парку

Filed under: Репортажі, Фото · Tags: ,



Залишити відповідь

*

Статті