Статті Коментарі

Білозерська INFO » Повідомлення » МОЇ АНТИТІЛА ПІСЛЯ ВАКЦИНАЦІЇ – РЕЗУЛЬТАТИ АНАЛІЗУ

МОЇ АНТИТІЛА ПІСЛЯ ВАКЦИНАЦІЇ – РЕЗУЛЬТАТИ АНАЛІЗУ

Коли я провакцинувалася, один з коментаторів написав, що я “ідеальна піддослідна” (тому що зробила це однією з найперших і докладно описувала процес і наслідки).
Що ж, піддослідна так піддослідна – коли минули рекомендовані медиками три тижні після вакцинації, я здала аналіз на антитіла, результати викладаю тут.

Отже, щеплення першою дозою вакцини Ковішилд відбулося 9 березня, аналіз я здала 31-го.
Це аналіз на антитіла IgG (імуноглобуліни G) до S-білка коронавірусу SARS-CoV-2.

Кількість моїх антитіл – 68,3. Як бачимо, вони є. Прошу СПЕЦІАЛІСТІВ прокоментувати, багато це чи мало, бо я не можу знайти гідної довіри інформації з цього питання.

Також, оскільки останнім часом багато писалося про те, що Астра Зенека і Ковішилд нібито викликають проблеми зі згортанням крові, зокрема, тромбози і тромбоемболії, я здала також кров на коагулограму – це комплексний аналіз усіх показників, пов’язаних зі згортанням крові. Ясна річ, я б пожаліла гроші на цей додатковий аналіз, якби не одне але. Три з половиною місяці тому мені робили коагулограму в лікарні перед операцією, тож було цікаво порівняти, чи щось змінилося відтоді у зв’язку з вакцинацією. Я, звісно, не спеціаліст, але будь-хто може порівняти скріни аналізів і переконатися, що обидві коагулограми в нормі і відрізняються одна від одної дуже мало.

Таким чином, перший етап дослідів над окремо взятою людиною (себто, мною) можна вважати завершеним :)Як і раніше, абсолютно невідомо, чи довго поствакцинні антитіла тримаються в організмі. Тому планую здати ще один аналіз незадовго до отримання другої дози вакцини. Ну, й після другої, звісно, теж. Продовжуємо наші досліди 🙂
#вакцинація

Filed under: Повідомлення



Залишити відповідь

*

Статті